Καχριμάνης: Βλέπω ότι θα είναι αρκετός ο προσφυγικός κόσμος που θα έρθει στην περιοχή μας (βίντεο)

Σε δηλώσεις προχώρησε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης μετά την εκδήλωση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Π. Παυλόπουλο σήμερα 11/3/2016  στο Δημαρχείο Άρτας.

Ο κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης μίλησε για το προσφυγικό ζήτημα αλλά και για τα κέντρα μετεγκαταστάσεως των προσφύγων που θα δημιουργηθούν στην Ήπειρο και δήλωσε τα εξής: « Η Κόνιτσα δεν είχε ανακοινωθεί από την αρχή και χθες το πρωί έγινε επικοινωνία με τον Αναπληρωτή Υπουργό Άμυνας κ. Βίτσα αλλά και ο Υποστράτηγος κ. Φλώρος όπου μετά εγώ ήρθα σε επικοινωνία με τον Δήμαρχο της Κόνιτσας και θα έχουμε και εμείς ως Τοπική κοινωνία ρόλο και θέλω να το πω προς όλους ότι δόθηκε η εντολή ότι έχει σχέση με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης θα είναι της τοπικής κοινωνίας. Βλέπω ότι θα είναι αρκετός ο κόσμος που θα έρθει στην περιοχή μας και μου είπαν ότι θα είναι ή Σύριοι ή Ιρακινοί. Γίνεται μια καταγραφή αυτού του κόσμου για να ξέρουμε ποιοι είναι και δεν θέλω να πανικοβάλλεται ο κόσμος και όλα αυτά θα είναι σε μέρη που θα φυλάσσονται. Θα πρέπει όλοι μας να βοηθήσουμε αυτό τον κόσμο που έρχεται χωρίς την θέληση του στην περιοχή μας».

Ο κ. Καχριμάνης μετά από ερώτηση για τον αριθμό των ατόμων που θα έρθουν στα κέντρα απάντησε τα εξής: «Δεν μπορώ να σας πω, και δεν μπορώ να σας πω, γιατί παράδειγμα στην αρχή ήταν πέντε τα κέντρα και τώρα βγήκε η Κόνιτσα, βγαίνουν  και άλλα στην συνέχεια».

Δείτε βίντεο από την τοποθέτηση του  Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Καχριμάνη.Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23964 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.