Υπ. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας Χαράλαμπος Πάνης: Ο πολίτης έχει ανάγκη την επιστροφή της χαμένης αξιοπρέπειας και ελευθερίας του

 O υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας, Χαράλαμπος Πάνης παραβρέθηκε στο studio του  Prisma 95,1 και έκανε λόγο  για την πορεία του μέχρι σήμερα, ενώ αναφέρθηκε στους λόγους  που τον οδήγησαν να κατέβει υποψήφιος

Από τα αυτοδιοικητικά στα πανελλαδικά βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής, όταν διαπίστωσε, ότι η κρίση χτύπησε την πόρτα και στη δική του ζωή.  Είναι απαραίτητο για τους  νέους  σήμερα να ασχοληθούν με τα κοινά, δήλωσε, ενώ ανέφερε ότι «Κάνεις δεν θα  έρθει να μας σώσει, δεν είμαστε σωτήρες, όλοι μαζί πρέπει να συμβάλουμε, ώστε να επενδύσουμε σε ένα καλύτερο μέλλον. Ο κόσμος θέλει λύσει γιατί βρισκόμαστε στα κάγκελα.»

Εν τω μεταξύ δεν παρέλειψε να αναφέρει την ενασχόληση του με τον πρωτογενή τομέα,  ως γεωπόνος που είναι, σχολιάζοντας, ότι,  «μπορεί μερικοί να το θεωρούν το χαμηλότερο σκαλί ανάδειξης σε αυτήν την κοινωνία, όμως εγώ θεωρώ ότι είναι το ύψιστο, γιατί  μπορούμε να εργαστούμε πάνω στον πρωτογενή τομέα,ο οποίος είναι καθοριστικός για να αποκτήσουμε  πολλά εφόδια.  Δυστυχώς οι νέοι που ασχολούνται με την αγροτική παραγωγή είναι ελάχιστοι σε αριθμό και αυτό οφείλεται στο κράτος που δεν ασχολήθηκε μαζί τους». Παράλληλα έκανε λόγο  και για τον τουρισμό στο νομό Πρέβεζας λέγοντας ότι «ο τόπος μας, είναι η γη της επαγγελίας», και πρόσθεσε ότι « δεν θα ήθελα τουρίστες με βραχιολάκια οι οποίοι δεν θα γνωρίζουν σε ποιο σημείο της χώρας βρίσκονται».

Μια άλλη προτεραιότητα για τον υποψήφιο βουλευτή είναι αναδιάρθρωση των υπηρεσιών στο νομό. «Υπάρχουν υπηρεσίες με πολύ καλό προσωπικό αλλά χωρίς αντικείμενο , ενώ αντίστοιχα βλέπουμε υπηρεσίες με εξίσου καλό προσωπικό και πολλή δουλειά» ανέφερε και πρόσθεσε «ότι δεν δύναται να συνεχιστεί αυτό».

Στο τέλος ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, παρέθεσε το δικό του μήνυμα λέγοντα, ότι «νομίζω ότι αυτό που έχει ο ανάγκη ο πολίτης δεν είναι η καλυτέρευση της οικονομικής και κοινωνικής του κατάστασης, αλλά η επιστροφή της χαμένης αξιοπρέπειας και ελευθερίας του».

 

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23394 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.