Υπ. βουλευτής Πρέβεζας με το Ποτάμι Παναγιώτης Ρεμπής: Οι πολίτες οδηγούνται στις κάλπες, έχοντας την αίσθηση ότι όλοι τους λένε ψέματα

O υποψήφιος βουλευτής με το Ποτάμι Πρέβεζας, Παναγιώτης Ρεμπής παραβρέθηκε στο studio του Prisma 95,1 και μίλησε εφ’ όλης της ύλης.

 

Διανύοντας μια από τις κρισιμότερες εκλογές στην μεταπολίτευση, ο κ. Ρεμπής έκανε λόγο για τους ψηφοφόρους, αναφερόμενος στο θύμο, την αγανάκτηση , την ανασφάλεια και την οργή που τους διακατέχει,  λέγοντας ότι το Ποτάμι θα αναλάβει να επαναφέρει την ασφάλεια, ώστε οι πολίτες να μην νιώθουν μετέωροι, είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «θα εγγυηθούμε την ομαλή πορεία της χώρας ώστε να εφαρμόσουμε μια ευρωπαϊκή πολιτική που θα συνδέσει τα δύο άκρα. Ήρθε η  κρίσιμη ήμερα των εκλογών, με το κόσμο έτοιμο να δώσει την πιο συνειδητή ψήφο του μέχρι τώρα.»

«Οδηγούμαστε σε αφάνεια της αστικής τάξης .Πρέπει να συμφωνήσουμε για τα αυτονόητα. Πρέπει να καθοδηγούμαστε από πράξεις  εθνικής σημασίας, ο κόσμος πρέπει να δυναμώσει τη φωνή της λογικής.»

Είναι προφανές σημείωσε ο υποψήφιος βουλευτής, ότι η φρασεολογία τόσο του Τσίπρα όσο και του Σαμαρά εκφράζει μια διαδικασία πλειοδοσίας παροχών. «Οι Έλληνες σε αυτή τη χρονική συγκυρία οδηγούνται στις κάλπες, έχοντας την αίσθηση ότι όλοι τους λένε ψέματα.. όμως αυτή η βουβαμάρα που εκφράζεται από την κοινωνία θα εκφραστεί στις κάλπες διαφορετικά» ανέφερε.

Όσον αφορά στις ιδιωτικοποιήσεις ο κ. Ρεμπής υποστήριξε, ότι  «Ξεπουλήσαμε μεγάλη περιουσία του κράτους, αποκρατικοποιήσαμε το Ελληνικό, χωρίς να έχουμε ανταμειφθεί για την ανάλογη αξία του. Λόγω των πρόχειρων αποκρατικοποιήσεων, ο λαός στερήθηκε  μεγάλη περιούσια με εθνικό και αναπτυξιακό χαρακτήρα. Το θέμα  που τίθεται είναι  να επιδιώξουμε ένα πλαφόν, ώστε οι επενδύσεις στην Ελλάδα να γίνονται με σωστά κριτήρια, αμείβοντάς μας με τις καλύτερες τιμές».

«Επίσης πρέπει να λάβουμε υπόψη», τόνισε ο κ. Ρεμπής ότι «το δημόσιο πρέπει να επιτελέσει ρόλο ελεγκτή  με σκοπό  να αποτελέσει το σημαντικότερο κρίκο στην αποκρατικοποίηση  και ανάπτυξη» κατέληξε.

 

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23407 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.