Υπ. βουλευτής Πρέβεζας με το Κίνημα Δημ. Σοσιαλιστών Κατερίνα Ντάση: Το ΠΑΣΟΚ έχει αποκοπεί από την εκλογική του βάση

Η υποψήφια βουλευτής με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών Πρέβεζας  Κατερίνα Ντάση, εκπαιδευτικός στο επάγγελμα, μίλησε στον Prisma 95,1 για την πορεία της μέχρι σήμερα και τους λόγους που την οδήγησαν να υποβάλλει υποψηφιότητα.

Έχοντας ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση αναφέρθηκε στην απόφαση της να προσχωρήσει στο Κίνημα, λέγοντας ότι το «ΠΑΣΟΚ έχει αποκοπεί από την εκλογική του βάση και έχει χάσει τη σχέση του με τους ψηφοφόρους».

Το Κίνημα από την άλλη είναι ένα νεογέννητο κόμμα με δημοκρατικές βάσεις ,θέτει συγκεκριμένους όρους και στοχεύει στη σταθερότητα σχολίασε, ενώ συγχρόνως απάντησε στις κατηγορίες που περιγράφουν τον Γιώργο Παπανδρέου ως το μαύρο πρόβατο, λέγοντας «πολύ κακώς γίνεται αυτή η παρομοίωση, ο Γιώργος Παπανδρέου βρήκε μια χωρά γκρεμοτσακισμένη και ανέλαβε με προσωπικό του κόστος να τα φέρει εις πέρας.»

Όσον άφορα στα χαμηλά ποσοστά των δημοσκοπήσεων,  η υποψήφια βουλευτής απάντησε ότι,  «από την περιοδεία μου στο νόμο αυτή η εικόνα απέχει ,τα αποτελέσματα θα τα δούμε την Κυριακή που θα φανερώσουν την κρίση του λάου.»

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23391 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.