Υπ. Βουλευτής Πρέβεζας ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α Κωνσταντίνα Σωτηριάδη: Δεν μπορεί να υπάρξει συνέχεια αυτής πολιτικής που μας εγκλωβίζει και στερεί την αξιοπρέπεια μας

 H υποψήφια βουλευτής με την  ΑΝΤΑΡΣΙΑ Πρέβεζας, Κωνσταντίνα Σωτηριάδη  μίλησε στον Prisma 95,1 για τους λόγους που την οδήγησαν να κατέβει υποψήφια, ενώ συγχρόνως έκανε λόγο για την πορεία της μέχρι σήμερα.

«Δε θέλουμε ο κόσμος να βλέπει  αποστασιοποιημένος την σκληρή πραγματικότητα που βιώνουμε, θέλουμε έναν λαό που θα σηκωθεί από το καναπέ του, θα βγει από τον λήθαργο  και θα διεκδικήσει τα δικαιώματα του.»

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν επιχειρεί να είναι η αριστερά που όλοι έχουμε μάθει .»Για εμάς μπορεί να υπάρξει μια άλλη αριστερά, η οποία που δε θα προβάλει ως πρωταρχικό της στόχο την ιδεολογική και πολιτική καθαρότητα. Η ρήξη με την ευρωπαϊκή ένωση είναι μονόδρομος δεν μπορεί να υπάρξει συνεχεία αυτής πολιτικής  που μας εγκλωβίζει και στερεί την αξιοπρέπεια μας, επιλέγουμε μια μετωπική λογική που θα συσπειρώσει όλους τους αγωνιστές, που θέλουν την ανατροπή και δεν πάμε πίσω από τα αιτήματα , για εμάς ο σκοπός  δεν αγιάζει τα μέσα, δε θα κάνουμε τα πάντα για να ανέλθουμε, πρέπει να δείξουμε έναν άλλο δρόμο όλοι μαζί.

 

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 22984 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.