Υπ.βουλευτής ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας Στέλλα Βαρτελάτου: Το ΠΑΣΟΚ δε φοβάται να συγκρουστεί με τον εκφοβισμό της Νέας Δημοκρατίας αλλά ούτε με τον κουτοπόνηρο εφησυχασμό του ΣΥΡΙΖΑ

Η υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας  Στέλλα Βαρτελάτου παραβρέθηκε στο studioτου Prisma 95,1 και αναφέρθηκε στους λόγους που ένας νέος σε αυτή τη χώρα πρέπει να δείξει την εμπιστοσύνη του με τη ψήφο του στο ΠΑΣΟΚ.

Ο νέος που βιώνει την ανεργία είναι αυτός που έχει το πρώτο λόγο σημείωσε η κα. Βαρτελάτου και πρόσθεσε « ένας νέος άνεργος  αναζητεί την σταθερότητα της χώρας μέσα στην Ευρώπη  περισσότερο από τον οποιοδήποτε, γιατί μονό έτσι η Ελλάδα θα έχει την ευκαιρία να προσελκύσει επενδυτές , ενώ παράλληλα θα έχει μια κυβέρνηση που θα μπορεί να ελέγχει τις τυχόν  παρεκκλίσεις ή αυθαιρεσίες. Αντίθετα ο πλούσιος θα έχει την ευκαιρία  να βγάλει τα λεφτά του έξω  περιμένοντας να καταστρέφει η Ελλάδα και να την αγοράσει φτηνά. Οπότε ο μικρομεσαίος και ο φτωχός  είναι αυτοί που ενδιαφέρονται για το κράτος, την εθνική οικονομία και την κρατική πολιτική» τόνισε.

«Το ΠΑΣΟΚ  λέει την αλήθεια  και δε φοβάται να συγκρουστεί  με τον εκφοβισμό της Νέας Δημοκρατίας  αλλά ούτε με τον κουτοπόνηρο εφησυχασμό του ΣΥΡΙΖΑ»  σχολίασε η υποψήφια βουλευτής ,ενώ ανέφερε «Στα δύσκολα το ΠΑΣΟΚ δε δείλιασε να σηκώσει ένα μεγάλο φορτίο και να μας πικράνει όλους, θα μπορούσαμε να σηκώσουμε τα χεριά ψηλά και να καταγγείλουμε την πεντάχρονη πορεία του Καραμανλή, βλέποντας τη χωρά να καταστρέφεται και έχοντας διαφυλάξει το κόμμα από τη φθορά. Το 2012, προκειμένου να αποφευχθούν όλα τα δείνα,  το ΠΑΣΟΚ εάν πλειοψηφούσε ο ΣΥΡΙΖΑ, θα τον στήριζε εξίσου, γιατί  αυτό που κυριαρχούσε τότε, όπως και τώρα, είναι η ανάγκη μιας κυβέρνησης εθνικής συνεργασίας, είτε με το ΠΑΣΟΚ, είτε χωρίς αυτό.»

 

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23391 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.