Ιωάννινα: Το νέο Δ.Σ. του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου

Ορίστηκε από τον υπουργό Υγείας το νέο Δ.Σ. του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με την απόφαση σε αυτό συμμετέχουν τα κατωτέρω πρόσωπα :
1. ΓΚΕΣΟΥΛΗ ΗΛΙΑ του Χρήστου, με Α.Δ.Τ. ΑΒ 809669, Συνταξιούχο Διοικητικό Υπάλληλο, ως τακτικό μέλος, σε αντικατάσταση του Δολιώτη Χαράλαμπου, με αναπληρωτή του τον ΖΙΩΓΑ ΗΛΙΑ του Πύρρου, με Α.Δ.Τ. Ν 773206, Π.Ε. Διοικητικού Οικονομικού ΙΚΑ – ΕΤΑΜ, σε αντικατάσταση του Κολλιού Νικολάου.
2. ΣΟΥΛΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ του Κυριάκου, με Α.Δ.Τ. ΑΒ 808623, Ιατρό Αναισθησιολόγο, ως τακτικό μέλος, σε αντικατάσταση του Ευαγγέλου Φιλίππου, ο οποίος παραιτήθηκε, με αναπληρωτή του τον ΧΟΛΕΒΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ του Ευστρατίου, με Α.Δ.Τ. Ξ 672439, Πολιτικό Μηχανικό, σε αντικατάσταση της Αβάζου Αφροδίτης.
3. ΧΑΡΙΣΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ του Βασιλείου, με Α.Δ.Τ. Ξ 297703, Αν. Καθηγητή Γενικής Χειρουργικής – Μεταμοσχεύσεων στο Π.Γ.Ν. Ιωαννίνων, ως τακτικό μέλος, σε αντικατάσταση του Ασημακόπουλου Δημητρίου, ο οποίος παραιτήθηκε, με αναπληρωτή του τον ΓΙΑΠΡΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ του Ιωάννη, με Α.Δ.Τ. ΑΒ 088309, Αν. Καθηγητή Νεογνολογίας, Δ/ντή ΜΕΝΝ στο ΠΓΝ Ιωαννίνων, σε αντικατάσταση του Πασχόπουλου Μηνά.
4. Η θητεία των ανωτέρω οριζομένων λήγει με τη λήξη της θητείας και των υπολοίπων μελών του Συμβουλίου – ήτοι την 19-05-16.

 

 

ΠΗΓΗ

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 22704 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.