Ημερήσια Διάταξη Οικονομικής Επιτροπής (συνεδρίαση: Πέμπτη 02/02/17)

Tην Πέμπτη  02-02-2017 και ώρα 9.30  συνεδριάζει η  Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου,  με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

Επικύρωση πρακτικών της προηγούμενης, από 26-01-2017 συνεδριάσεως.

 • Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Κατασκευή Γέφυρας σύνδεσης της 13ης Επαρχιακής Οδού με την Τ.Κ. Λοφίσκου», αναδόχου Τασολάμπρου Άγγελου, μέχρι την 17-07-2017.
 • Έγκριση χορήγησης 5ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Εγκατάσταση φωτεινής σηματοδότησης εναλλακτικής διέλευσης οχημάτων στο Τ.Δ. Πάργας του Δήμου Πάργας», αναδόχου Κ/ξιας Πλώτας Ανδρέας – Μαρκεζίνης Παντελής, μέχρι την 19-04-2017.
 • Έγκριση δαπάνης σύνδεσης πίλλαρς ηλεκτροφωτισμού με το δίκτυο χαμηλής τάσης της ΔΕΗ, στα πλαίσια του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Εγκατάσταση οδοφωτισμού οδού προσέγγισης θεάτρου Δωδώνης».
 • Έγκριση προσφυγής σε διαδικασία διαπραγμάτευσης, με εφαρμογή του άρθρου 32 παρ. 2γ του Ν. 4412/2016 λόγω κατεπείγουσας ανάγκης, για τη «Συντήρηση δικτύου ηλεκτροφωτισμού εθνικού και επαρχιακού δικτύου ΠΕ Άρτας και ΠΕ Πρέβεζας έτους 2017 (παροχή υπηρεσιών)».
 • Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για την μίσθωση λεωφορείου για την μετακίνηση υπαλλήλων και υπηρεσιακών παραγόντων της Περιφέρειας Ηπείρου, της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, στη Θεσσαλονίκη, στις 3 και 4 Φεβρουαρίου 2017 με σκοπό την συμμετοχή τους στη 10η
 • Έγκριση διενέργειας πρακτικής άσκησης μαθητών ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ., σε Υπηρεσίες της Π.Ε. Ιωαννίνων για το σχολικό έτος 2016-2017, και έγκριση των σχετικών δαπανών και δέσμευσης πολυετούς υποχρέωσης.
 • Κατακύρωση του αποτελέσματος της από 22-12-2016 ανοιχτής διαδικασίας συνοπτικού διαγωνισμού, για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου της Π.Ε. Άρτας «Αποκατάσταση πρανών στραγγιστικών τάφρων πεδιάδας Άρτας», προϋπολογισμού 12.100,00 € με ΦΠΑ.
 • Έγκριση δαπάνης για τη μετακίνηση του υπαλλήλου του Τμήματος Αλιείας της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Θεσπρωτίας, Κωνσταντινίδη Ευάγγελου, στην Αθήνα από 6/2/2017 έως 10/2/2017, για τη συμμετοχή του στο επιμορφωτικό σεμινάριο που διοργανώνει το Ε.Κ.Δ.Δ.Α. με τίτλο «Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου Σε Δημόσιες Συμβάσεις Και Επενδυτικά Σχέδια».
 • Ομάδα Σύνταξης
  About Ομάδα Σύνταξης 23862 Articles
  To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

  Be the first to comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.


  *


  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.