Ηλ. Κατωγιάννης και Β. Πανταζής στον Prisma 91,6: “Καλούμε τους φίλους του ΠΑΣ Πρέβεζα να προμηθευτούν διαρκείας- 29 και 30 Ιουλίου τα δοκιμαστικά του ΠΑΣ Πρέβεζα”

Την πρώτη συγκέντρωση-προπόνηση για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 που βρίσκει την ομάδα στη Γ’ Εθνική, θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019 το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΣ Πρέβεζα υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού Μιχάλη Βλάχου.

Οι ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του δημοτικού σταδίου Πρέβεζας “Αθανασία Τσουμελέκα” από τις 5.30 και έπειτα από περίπου μία ώρα θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη προπόνηση του σωματείου, που σηματοδοτεί και την έναρξη του σταδίου της προετοιμασίας του ΠΑΣ Πρέβεζα για τις φετινές αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Έπειτα από συνεννόηση με το τεχνικό team της ομάδας, το Δ.Σ. του ΠΑΣ Πρέβεζα κάνει γνωστό πως τη Δευτέρα και την Τρίτη, 29 και 30 Ιουλίου στις 5.30 το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο Πρέβεζας “Αθανασία Τσουμελέκα” θα πραγματοποιηθούν ανοικτά δοκιμαστικά αξιολόγησης νεαρών ποδοσφαιριστών.

Όλες οι περιπτώσεις θα αξιολογηθούν από το προπονητικό επιτελείο και εφ’ όσον κριθεί πως κάποιος παίκτης μπορεί να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΣ, θα δρομολογηθεί και η ένταξή του στο σύλλογο.

“Δοκίμασε τις δυνατότητές σου και φόρεσε τη φανέλα με τον ιππόκαμπο στο στήθος!”

Για πληροφορίες επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα 6944294220 (Ηλίας Κατωγιάννης) και 6949135748 (Βαγγέλης Πανταζής).

Οι κ Κατωγιάννης και Πανταζής μίλησαν στον Prisma 91,6 και κάλεσαν τους φίλους της ομάδας να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας, το οποίο κοστίζει 60 ευρώ, καθώς έτσι και την ομάδα ενισχύουν σημαντικά αλλά παράλληλα είναι ο πιο οικονομικός τρόπος για να ακολουθούν και να παρακολουθούν τους αγώνες.

Ακούστε τη συνέντευξη:Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23988 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.