Εικόνες που μας εκθέτουν διεθνώς στο Αεροδρόμιο του Ακτίου

Ο τουρισμός αποτελεί την ατμομηχανή της Ελληνικής οικονομίας. Σε συνθήκες οικονομικής ασφυξίας, κάθε ενέργεια ή παράληψη που δημιουργεί αμφιβολίες για την αξιοπιστία και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, θέτει σε κίνδυνο το ίδιο το τουριστικό μας προϊόν, με σημαντικές αρνητικές επιπτώσεις, τόσο στην τοπική, όσο και στην εθνική οικονομία.

eikonesntropisaktio (4)

Με αυτή την εισαγωγική, γενικά αποδεκτή τοποθέτηση, θέτουμε υπόψη σας μερικές από τις πρώτες εικόνες που αντικρίζουν οι επισκέπτες στη χώρα μας, μέσω του αεροδρομίου στο Άκτιο.

Είναι γεγονός ότι στις δημόσιες τουαλέτες υπάρχουν αναρίθμητα βακτηρίδια τα οποία μεταδίδονται στον άνθρωπο από τις επιφάνειες αφής (χειρολαβές, βρύσες στεγνωτήρες χεριών κτλ).

Για την καλύτερη λοιπόν εξυπηρέτηση των επισκεπτών της χώρας μας, την προστασία της δημόσιας υγείας και την αποφυγή της δυσφήμισης των υπηρεσιών που δύναται να παρέχουμε ως ασφαλής και ποιοτικός τουριστικός προορισμός, τόσο η ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου, όσο και η διεύθυνση του αερολιμένα, οφείλουν να επιδείξουν την αναμενόμενη σοβαρότητα και διαχειριστική επάρκεια.

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

eikonesntropisaktio (5) eikonesntropisaktio (2) eikonesntropisaktio (3)

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23856 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.