Η Τοπική Γραμματεία Πρέβεζας του ΠΑΜΕ αποχαιρετά το σύντροφο Σωτήρη Μανούση που «χάθηκε» πρόωρα και άδικα

Η Τοπική Γραμματεία Πρέβεζας του ΠΑΜΕ αποχαιρετά το σύντροφο Σωτήρη Μανούση που «χάθηκε» πρόωρα και άδικα χθες Κυριακή, σε τροχαίο δυστύχημα. Η εργατική τάξη θρηνεί έναν εκλεκτό αγωνιστή που έδωσε με συνέπεια τις δικές του μάχες για την τάξη και την ιδεολογία του.

Στάθηκε άξιος μαχητής με την αταλάντευτη στάση του στα ιδανικά και τις αξίες της τάξης μας, με την πίστη του στο δίκιο του αγώνα, στην πάλη για την κατάργηση της εκμετάλλευσης. Συνέβαλε σημαντικά με τη δράση του στην ανάπτυξη των αγωνιστικών δεσμών με τους συναδέλφους στον κλάδο των κατασκευών, ταξικών αγώνων στην περιοχή των Ιωαννίνων.

Ο Σωτήρης ήταν πρόεδρος του Συνδικάτου οικοδόμων Ν. Ιωαννίνων και για αρκετά χρόνια μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου. Από τον Μάη του 2016 και μέχρι σήμερα κατείχε τη θέση του Αντιπροέδρου.

Η εργατική τάξη, οι συνάδελφοι του δε θα αφήσουν κενό στη δουλειά του συντρόφου. Θα τιμήσουν τη μνήμη του Σωτήρη με την ακόμα μεγαλύτερη οργάνωση και μαχητικότητα τους στο συνδικάτο οικοδόμων, με την ενδυνάμωση του ΠΑΜΕ, κόντρα στη γραμμή της ενσωμάτωσης, του συμβιβασμού και της μιζέριας που και ο ίδιος με σθένος αντιπάλευε.

Εκφράζουμε την βαθύτατη θλίψη μας στην οικογένεια του, στη γυναίκα και την κόρη του, στους συναδέλφους του

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23924 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.