Η T.E. Πρέβεζας ΑΝΤΑΡΣΥΑ ξεκίνησε το πρόγραμμα περιοδειών για τη παρουσίαση των θέσεών της

Μετά την κατάθεση του ψηφοδελτίου της, η τοπική επιτροπή Πρέβεζας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ξεκίνησε το πρόγραμμα περιοδειών για τη παρουσίαση των θέσεών της και τη προσπάθεια εκλογικής ισχυροποίησης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.

Το Σαββάτο 22/6 , τη Κυριακή 23/6 και τη Δευτέρα 24/6 κλιμάκια της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Πρέβεζας Νάνο Βαγγέλη περιόδευσαν στα καταστήματα της Λεωφόρου Ειρήνης, στη κεντρική αγορά της Πρέβεζας , στη παραλία της πόλης, σε χώρους δουλειάς της Πρέβεζας , στο Ριζοβούνι στις Παπαδάτες και το Νικολίτσι της δημοτικής ενότητας Θεσπρωτικού. Τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις τοποθετήσεις τους τόνισαν:

«Η εκλογική ήττα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στις τριπλές εκλογές στις 26 Μάη είναι απο­τέλεσμα της ασφυκτικής για πλατιά λα­ϊκά στρώματα μνημονιακής πολιτικής που συνεχίστηκε για τέσσερα χρόνια άλλα και του διασυρμού της Αριστεράς, αφού νομιμοποίησε το μνημονιακό «μονόδρο­μο», ενώ παράλληλα καθήλωσε το εργα­τικό και λαϊκό κίνημα.

Μπροστά στην ακραία νεοφιλελεύθε­ρη, εθνικιστική ΝΔ του Μητσοτάκη και το πλατύ φάσμα από δεξιά, ακροδεξιά και μνημονιακά πολιτικά δεκανίκια, απαιτούνται τολμηρές πρωτοβουλίες και καθαρές απαντήσεις από τις δυνάμεις του εργατικού κινήματος και της μαχόμενης αντικαπιταλιστικής Αριστεράς.

Η κλιμάκωση της επίθεσης στα δι­καιώματα και τις ελευθερίες που ετοι­μάζει το σύστημα, με πρώτο ρόλο τώρα στη ΝΔ πάνω στο έδαφος της πολιτικής που εφάρμοσε ο ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να απα­ντηθεί.

Απάντηση στη ΝΔ δεν μπορεί να εί­ναι η χαμένη ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ που του έστρωσε το έδαφος. Κάθε ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ, τέσσερα χρόνια μετά το δημοψή­φισμα του 2015, θα είναι συγχωροχάρτι για την ωμή περιφρόνηση του «όχι» του λαού, την πιστή εφαρμογή του μνημονί­ου, αλλά και τον αφοπλισμό του λαϊκού κινήματος.

Όχι στο νέο δίπολο του ευρωμνημονίου λιτότητας των ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ. Όχι στα νέα εκβιαστικά διλήμματα.. Στις 7 Ιούλη με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ

 

  • για την αντικαπιταλιστική αριστερά της επόμενης μέρας
  • για τη σύγκρουση με τη πολιτική των κυβερνήσεων , της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του κεφαλαίου
  • για να ανοίξει ο δρόμος επιβολής των αναγκών και των δικαιωμάτων μας

 

το γραφείο τύπου

της τοπικής επιτροπής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 2031 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.