Η Πρέβεζα τίμησε την Ημέρα Ποίησης με αφιέρωμα στην Άννα Αφεντουλίδου

Με μια ξεχωριστή εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος ‘Περί Βιβλίου’ τίμησε η Πρέβεζα την παγκόσμια ημέρα ποίησης το βράδυ του Σαββάτου στο Πολιτιστικό Κέντρο, αφιερωμένη στην Άννα Αφεντουλίδου (μέλος της Επιτροπής των Κρατικών Βραβείων Λογοτεχνίας) για το ποιητικό και κριτικό της έργο.

Στην εκδήλωση μίλησε ο κριτικός λογοτεχνίας-μελετητής- Ιδρυτικός μέλος της Εταιρείας Συγγραφέων Αλέξης Ζήρας  για τα ποιήματα της Α. Αφεντουλίδου καθώς επίσης και ο  Γιώργος Βέης, ποιητής, πρέσβης επί τιμή, κρητικός λογοτεχνίας, διετέλεσε γενικός πρόξενος και Σύμβουλος Πρεσβειών, μόνιμος αντιπρόσωπος της Ελλάδας στην Unesco. Έχει τιμηθεί με κρατικά βραβεία και βραβεία Αθηνών, ενώ του έχει απονεμηθεί ο Ανώτερος Ταξιάρχης του Φοίνικος για τις υπηρεσίες του στον Διπλωματικό Κλάδο.. Ακόμη έκανε Σ σύντομη παρέμβαση  ο γιατρός και συγγραφέας Σπύρος Μπρίκος ο οποίος αναφέρθηκε στο ποιητικό έργο της κας Αφεντουλίδου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, αποσπάσματα από τα έργα της Α. Αφεντουλίδου ανέγνωσαν η Άννα Μπαρκούζου και Λίτσα Τάτση.

 

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 22647 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.