Η ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας για τις Εθνικές Εκλογές

Η ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας , ευχαριστεί τους πολίτες του Νομού Πρέβεζας οι οποίοι την 7ηη Ιουλίου , με την ψήφο τους, τίμησαν την ΝΔ και φέρανε την μεγάλη πολιτική αλλαγή στον τόπο μας , αλλά , σεβόμαστε και όλους εκείνους που είχαν διαφορετική επιλογή . Επιβεβαιώθηκε, η αξία και η δύναμη της Δημοκρατίας, στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Η Νέα Δημοκρατία αποτελεί πλέον την πρώτη και πολύ ενισχυμένη πολιτική δύναμη της χώρας . Επιδοκίμασαν την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας .

Την πολιτική που εγγυάται την πραγματική ανάπτυξη , την μείωση φόρων , την ασφάλεια στην καθημερινότητα , την προσέλκυση νέων επενδύσεων και την επιστροφή της χώρας στην κανονικότητα . Ο Νομός Πρέβεζας , στις εκλογές της 7ης Ιουλίου μετά την επιτυχία στις φετινές Ευρωεκλογές , όπου κατέγραψε το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ, καταλαμβάνοντας την πρώτη Θέση σε επίπεδο Νομών , με ποσοστό 36.45% , κατέγραψε για μία ακόμη φορά το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ, καταλαμβάνοντας την πρώτη Θέση σε επίπεδο Νομών, με ποσοστό 43.48% . Επίσης, κατέλαβε και την πρώτη θέση στη διαφορά από τις Εθνικές εκλογές του 2015 , καταγράφοντας μεταβολή 11.03% . Ίδια μεταβολή , με το ποσοστό που κατέλαβε η Νέα Δημοκρατία πανελλαδικά . Ένα αποτέλεσμα , που μας επιφορτίζει με ακόμη περισσότερη ευθύνη ως ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας και μας δίνει δύναμη για την συνέχεια .

Επίσης, η ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας , συγχαίρει τον επανεκλεγέντα Βουλευτή Πρέβεζας, κ. Στέργιο Γιαννάκη και του εύχεται καλή δύναμη για την νέα κοινοβουλευτική του θητεία και καλή επιτυχία στο κοινοβουλευτικό του έργο για το καλό ολόκληρου του Νομού Πρέβεζας .
Ακόμ , συγχαίρει τους Σπύρο Κυριάκη, Σέβη Κονταξή και Δήμητρα Ραβανού , για τον αγώνα τους και την προσπάθεια που καταβάλανε και αυτοί με την σειρά τους ολόκληρη την προεκλογική περίοδο .

Τέλος, συγχαίρει όλο το ψηφοδέλτιο Νίκης του Νομού Πρέβεζας που αγωνίστηκε, ώστε να γίνει Αυτοδύναμη Κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία και Πρωθυπουργός ο Άξιος Πρόεδρος μας , Κυριάκος Μητσοτάκης .

Για την ΝΟΔΕ ΝΔ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 
Νικόλαος Γεωργ. Τζίμας Πρόεδρος



Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3361 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.