Η Νικόπολη δεν ξεχνά το δικό τους «Στάθη» – Στις νέες εμφανίσεις της ομάδας το νούμερο 4 (φώτο)

Ολοκληρώθηκε σήμερα η 4η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής μπάσκετ με τη ΣΚ Νικόπολη Πρέβεζας να παίρνει μια επιβλητική νίκη με αντίπαλο την ομάδα του Βίκου Ζαγοροχώρια B.C. με σκορ 79-45 στο ΔΑΚ Πρέβεζας.

Το παιχνίδι αυτό όμως είχε και μια άλλη βαρύτητα. Οι παίχτες της Νικόπολης αγωνίστηκαν σήμερα με τη νέα τους εμφάνιση με το νούμερο <<4>> του δικού τους Στάθη Παρούση να κοσμεί τις νέες φανέλες των παιχτών. Μια ακόμη σπουδαία κίνηση από τους παράγοντες και τους παίχτες της Νικόπολης που δείχνουν πως δεν ξεχνούν τον αθλητή της ομάδας Στάθη Παρούση που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε το καλοκαίρι του 2015 από κοντά μας.

Ένα πανό άλλωστε με την προσωπογραφία του Στάθη Παρούση και μία φανέλα κοσμούν και τον τοίχο πίσω από τον πάγκο της Νικόπολης στο ΔΑΚ Πρέβεζας. Ο δικός τους Στάθης, όπως τον αποκαλούν, ο φίλος τους, ο συμπαίχτης τους μπορεί να μην είναι στο παρκέ μαζί τους αλλά βρίσκεται πάντα στην καρδιά τους και στο μυαλό τους και τους εποπτεύει πίσω από τον πάγκο της ομάδας και πάντα οι παίχτες τον ανταμείβουν. Δεν είναι λίγες οι φορές που του έχουν αφιερώσει τη νίκη και σίγουρα θα είναι πολύ περήφανος εκεί ψηλά με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της ομάδας στη Γ Εθνική.

denksexnastotesserasknikopoli-14

denksexnastotesserasknikopoli-5 denksexnastotesserasknikopoli-6

sknikopoligeaagriniou-3-581x800Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23926 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.