Η νίκη όλων των δημοτών επισφραγίστηκε με τη μαζική και δυναμική ομιλία του Νίκου Γεωργάκου στο Λούρο

Με τη δυναμική του απόλυτου νικητή του πρώτου γύρου στις Δημοτικές Εκλογές και ως ο επόμενος Δήμαρχος της καρδιάς του Δήμου Πρέβεζας, παρουσία πλήθους Δημοτών πραγματοποίησε σε πανηγυρικό κλίμα νίκης ο Πολιτικός Μηχανικός Νίκος Γεωργάκος, τη την Κεντρική Ομιλία της ΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΟΛΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ στο Λούρο!

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας άνοιξε την ομιλία του, μετά τη θερμή υποδοχή για την πρώτη θέση του Συνδυασμού και του ίδιου, από τους πολλούς Δημότες που είχαν προσέλθει να παρακολουθήσουν την ομιλία και τους Υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!», καθώς του τοπικού Βουλευτή της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Στέργιου Γιαννάκη, του Περιφερειακού Συμβούλου Χρήστου Γούση του Συνδυασμού του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη, του Προέδρου της ΝΟΔΕ κ. Νίκου Τζίμα, του επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ»  κ. Ευάγγελου Ροπόκη – πλαισιωμένου από κλιμάκιο Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του – ,  του στελέχους της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Σπύρου Κυριάκη και αρκετών Υποψήφιων Συμβούλων άλλων Δημοτικών Συνδυασμών, με την ακόλουθη επισήμανση:  «Καλησπέρα στο Λούρο της καρδιάς μου, καλησπέρα από το Λούρο σε όλη το Δήμο Πρέβεζας, το Λούρο της ανανέωσης ! Την πρώτη Κυριακή νικήσαμε όλοι μαζί σε όλο το Δήμο. Την επόμενη Κυριακό ο Λούρος θα δώσει το τελεσίγραφο σο παλιό εκλέγοντας το συνδυασμό «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» και το Νίκο Γεωργάκο πρώτο !!!».

Επίσης στην πορεία της ομιλίας του, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πολιτικός Μηχανικός Νίκος Γεωργάκος,  τόνισε ως προς τη μεγάλη νίκη και για την πρώτη θέση που κατέλαβε ο ίδιος και ο Συνδυασμός «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!»  στον πρώτο γύρο των Δημοτικών Εκλογών,

«Το δικό μου ευχαριστώ για τη ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ στις εκλογές δεν χωρούσε απλά σε λόγια και δεν γράφεται με λέξεις. Θα σας το πω κοιτώντας σας στα μάτια! Το δικό μου ευχαριστώ εκφράζεται μόνο με την εκπλήρωση της αποστολής της εντολής που μου δώσατε και θα λάβω εκ νέου την επόμενη Κυριακή με τη ΝΙΚΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ! Το ευχαριστώ μου, δεν είναι και δεν θα είναι για την εκλογή κα μία καρέκλα. Πηγάζει από μέσα μου και θα είναι έμπρακτο και μετρήσιμο όταν θα σας κοιτώ στα μάτια σε τέσσερα χρόνια μπροστά στα έργα μας για εσάς και υπό την αλήθεια των πεπραγμένων μας, για το καλό του Δήμου της καρδιάς μας και των νέων του τόπου μας!»

Ο κ. Νίκος Γεωργάκος άσκησε δριμύ κριτική τόσο στη Δημοτική Αρχή με τεράστιες προσωπικές ευθύνες του απερχόμενου Δημάρχου κ. Χρήστου Μπαΐλη συμπληρώνοντας με χιούμορ στο τέλος ιδίως για τα νέα παιδιά στο Λούρο : «Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ αποτέλεσε, μέσα στην κάλπη την περασμένη Κυριακή, την καλύτερη απάντησή σας, απέναντι στην κοροϊδία και την ανεπάρκεια, όλων όσων για δύο φορές, επί εννέα χρόνια, άρπαξαν τη ψήφο σας και εξαφανισμένοι δεν ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες σας.  Αυτών, που ακόμα και σήμερα, μετά από εννέα χρόνια, καλούν τους Δημότες εκ νέου με τα θα και τα λόγια μιλώντας για αλλαγή σελίδας στο ίδιο κακογραμμένο βιβλίο της ανεπάρκειας και των λαθών!!! Την ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΕΛΙΔΑ!!!ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟΓΡΑΜΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑ ΕΤΩΝ !!!Πετάμε μία και καλή  το τεφτέρι του κυρίου Μπαΐλη των εννέα χαμένων χρόνων για το Δήμο Πρέβεζας και τους Δημότες.  Τα χαλίκια και τα μπαλώματα της τελευταίας στιγμής του εικοσαετούς συστήματος Μπαΐλη, ή ο Δήμος της κανονικότητας και της ισότιμης προσφοράς ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΟΛΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ;  Είκοσι χρόνια, εκ των οποίων εννέα χρόνια Δήμαρχος Δήμου Πρέβεζας, ο κ. Μπαΐλης ξεπούλησε σε «ΘΑ», σε υποσχέσεις  και σε καμαρωτές φιλοφρονήσεις, στέρεψε από έργα και προσφορά σαν τις βρύσες στο Σκιαδά και στη Βρυσούλα και ήρθε η ώρα να αντικατασταθεί ως «επικίνδυνος» για την υγεία του Δήμου όπως οι σκεπές από τα ΕΛΕΝΙΤ στον Ωρωπό και να έρθει το ΝΕΟ και το ΚΑΘΑΡΟ όπως ο βιολογικός καθαρισμός που ποτέ δεν σας ολοκλήρωσε. Σκεφτείτε ότι τα παιδιά στο Λούρο, των 17 ετών που φέτος ψήφισαν για πρώτη φορά αλλά και των 19 ετών που έφυγαν για σπουδές και για μία καλύτερη τύχη εκτός του Δήμου, γεννήθηκαν, μεγάλωσαν, πήγαν σχολείο και κάνουν σπουδές ή υπηρετούν στο στρατό έχοντας γνωρίσει ως Δήμαρχο μόνο ένα πρόσωπο.»

Στη συνέχεια υπενθύμισε στους παρευρισκόμενους υποστηρικτές ότι:  «Έχουμε όμως ευθύνη και εμείς ως Δημότες… Έχουμε την ευθύνη της ψήφου μας, η οποία πλέον μετά την πρώτη Κυριακή των δεσμεύσεων και των υποχρεώσεων σε Υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, συγγενείς, συνεργάτες και φίλους, μετατρέπεται κυριολεκτικά και αποκλειστικά σε προσωπική ελεύθερη ψήφο ευθύνης και επιλογής!  Ψήφο επιλογής και ευθύνης ανάμεσα στα παρακάλια και στις υποχρεώσεις με προεκλογικούς εκβιασμούς για μία λάμπα φωτισμού και κάποια χαλίκια μπάλωμα πάνω στις δικές τους «πληγές», ή ψήφο επιλογής και ευθύνης για ένα Δήμο που θα λειτουργεί σωστά, ισότιμα για όλους τους Δημότες  και με σχέδιο υλοποίησης προγραμμάτων και εργασιών στην ώρα τους, ως έχει καθήκον προς κάθε Δημότη.»

Τέλος, ο αυριανός Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος έκλεισε τη δυναμική σε μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση όσων έχουν το σύνολο της ευθύνης για την τραγική κατάσταση και την απραξία στο Δήμο τα τελευταία εννέα χρόνια, αλλά και ουσιαστική σε προτάσεις και λύσεις για τον τόπο ομιλία του λέγοντας τα ακόλουθα :

«Ο ΔΗΜΟΣ δεν έχει ούτε ένα λεπτό του χρόνου για χάσιμο αλλά και ούτε ένα λεπτό του ευρώ για απώλεια ! Ο χρόνος είναι χρήμα και τα εννέα χρόνια της Δημοτικής ύπνωσης μας κόστισαν πάρα πολλά !!!  Ήρθε η ώρα να πάρουμε αυτό πού δικαιούμαστε ,αυτό πού μας αξίζει. Να βάλουμε στην άκρη, σκοπιμότητες ,και μικροσυμφέροντα. Να δούμε τι πραγματικά συμφέρει το Δήμο μας και να το επιδιώξουμε όλοι μαζί. Δεν διεκδικώ αποκλειστικότητα στο ενδιαφέρον αυτό. Αλλά όσοι θέλουμε την πρόοδο, την εξέλιξη και την προοπτική πρέπει να συνεργαστούμε για το καλό του Δήμου μας!

Πιστεύω ότι έχω το καθαρό πρόσωπο και το καθαρό παρελθόν να με εμπιστευτείτε όπως και το πράξατε την πρώτη Κυριακή. Έχω τα εχέγγυα και η μέχρι τώρα πορεία μου το εγγυάται και στη μελλοντική μου πορεία ως ο νέος σας Δήμαρχος θα σας το αποδείξω! Έχουμε τη θέληση να εργαστούμε! Έχουμε τη γνώση να σχεδιάσουμε! Έχουμε τη δύναμη να αναπτύξουμε! Έχουμε το ήθος να σεβαστούμε! Έχουμε το όραμα να πετύχουμε! Έχω ως ο νέος Δήμαρχος δίπλα μου, όλους εσάς, τους εντολείς της ΝΙΚΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ, για να φτιάξουμε το Δήμο της Καρδιάς μας όπως μας αξίζει και έχουμε το καθήκον!!!»

Σήμερα ο αυριανός Δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος θα κλείσει το πρόγραμμα των Κεντρικών Ομιλιών στη Δ.Ε. Πρέβεζας στη μεγάλη πανηγυρική  κεντρική ομιλία ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ, στην Πλατεία Ελευθερίας στην Πρέβεζα, την Παρασκευή 31 Μαΐου στις 21:00. Το πρόγραμμα των κεντρικών ομιλιών  του Υποψήφιου Δημάρχου κ. Νίκου Γεωργάκου είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα www.dimoskardiasmas.gr  καθώς μπορείτε να ενημερώνεστε διαρκώς στο 698 888 6022.

Από το γραφείο τύπουΜιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 2635 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.