Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ παρευρέθηκε στην πρώτη κοινή συνεδρίαση των κεντρικών πολιτικών οργάνων της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Το Σάββατο 12/11/2016 στη συνεδρίαση των Ν.Ε. γνωστοποιήσαμε τα θέματα που απασχολούν τον τόπο μας: υγεία, παιδεία, αγροτικός τομέας και τουρισμός.

Δεσμευόμαστε για επιτόπιους διαλόγους με τους αρμόδιους φορείς και επερωτήσεις στη Βουλή από τους αρμόδιους βουλευτές του κόμματος.

Την Κυριακή 13/11/2016 το συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ανέδειξε πως η εθνική συνεννόηση δεν θα μπορέσει να επιβληθεί χωρίς την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών, χωρίς την καθοριστική ενίσχυση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Η χώρα χρειάζεται μια άλλη Κυβέρνηση. Μακριά όμως και από τη συντηρητική παλινόρθωση που στοχεύει η Ν.Δ..Η χώρα χρειάζεται μια άλλη πολιτική, χρειάζεται εθνική γραμμή.

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη τίθεται σε εκλογική ετοιμότητα και διάταξη μάχης για την ανάδειξή μας σε εναλλακτικό πόλο προοδευτικής διακυβέρνησης.

sunedrriodimokratikissimparataksisnepasokprevezas-2Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23926 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.