Η κοινοβουλευτική δράση του βουλευτή ΝΔ ν. Πρέβεζας Στέργιου Γιαννάκη για τον Ιούνιο 2018


Ο Βουλευτής της Ν.Δ. Ν. Πρεβέζης κ. Στέργιος Γιαννάκης, στα πλαίσια της μηνιαίας ενημέρωσής του προς τους πολίτες για τη δραστηριότητά του στο Κοινοβούλιο, σας γνωστοποιεί: α) Ομιλίες στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων, β) Επίκαιρες Επερωτήσεις, γ) Ερωτήσεις  και δ) Αναφορές που κατέθεσε κατά το μήνα Ιούνιο του 2018.

Συγκεκριμένα:

Α) ΟΜΙΛΙΕΣ:

  1. Ομιλία στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων κατά τη συζήτηση επί της προτάσεως δυσπιστίας της Νέας Δημοκρατίας κατά της Κυβέρνησης.

 

 Β) ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:

  1. Την με αρ. πρωτ. 29/20/27-06-2018 προς: α) Τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Σκουρλέτη και β) Τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστο Σπίρτζη, με θέμα: «Κυβερνητική ολιγωρία και ανεπάρκεια μετά την τραγωδία στην Μάνδρα και την Νέα Πέραμο».

 Γ) ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:

  1. Την με αρ. πρωτ. 6901/18-06-2018 προς τον Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθό, με θέμα: «Οδηγούνται σε αφανισμό πάροχοι υγείας και σε οικονομική ασφυξία οι ασφαλισμένοι από τον ΕΟΠΥΥ, λόγω του νέου ΕΚΠΥ (Ενιαίος Κανονισμός Παροχών Υγείας)».
  2. Την με αρ. πρωτ. 6931/19-06-2018 προς: α) Τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Σκουρλέτη και β) τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γεώργιο Σταθάκη, με θέμα: «Κίνδυνος μετατροπής των δρόμων της Αθήνας σε απέραντο σκουπιδότοπο από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ».
  3. Την με αρ. πρωτ. 6972/20-06-2018 προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βαγγέλη Αποστόλου, με θέμα: «Απροστάτευτα τα δάση μας από την τεράστια καθυστέρηση στην ενεργοποίηση του Μέτρου 8 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020».
  4. Την με αρ. πρωτ. 7076/26-06-2018 προς: α) Τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Πάνο Σκουρλέτη και β) Τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, με θέμα: «Χωρίς νερό το ακριτικό Μαθράκι Κέρκυρας».

Δ) ΑΝΑΦΟΡΕΣ:

  1. Την με αρ. πρωτ. 1204/18-06-2018 με αφορμή επιστολή του Διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Πρέβεζας, με την οποία εκφράζει τις ανησυχίες του σχετικά με τη λειτουργία της Κλινικής της οποίας προϊσταται, λόγω έλλειψης ιατρικού προσωπικού.

Από το Γραφείο Τύπου

του Βουλευτή της Ν.Δ. Ν. Πρεβέζης

κ. Στέργιου Γιαννάκη.

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23892 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.