Η Γενική συνέλευση της ΚΕΕΕ στην Πρέβεζα

Στα πλαίσια της οργάνωσης της Γενικής Συνέλευσης της ΚΕΕΕ στην Πρέβεζα, ενός ιδιαιτέρου σημαντικού γεγονότος για την προβολή, την τουριστική ανάπτυξη αλλά και τηνπολιτιστική ατζέντα της πόλης μας, θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Δ.Σ. Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών την Παρασκευή 13 Μαΐου, 17:00- 19:00, στο ξενοδοχείο MargaronaRoyal.

Το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών, είναι η Αστική Εταιρεία των Επιμελητηρίων της Ελλάδος που δημιουργήθηκε για την προώθηση της επιχειρηματικότητας της γυναίκας, σύμφωνα με το πρότυπο του Ευρωεπιμελητηρίου και τις αποφάσεις της Λισσαβόνας.

Πρωταρχικός στόχος του Δικτύου είναι, η ευαισθητοποίηση των Επιμελητηρίων και των επιχειρηματιών-μελών τους σχετικά με τα οφέλη που θα προκύψουν από την πλήρη ενσωμάτωση των γυναικών στην αγορά εργασίας και την οικονομία.

Στόχος του Δικτύου είναι η ενίσχυση και εξυγίανση των υπαρχόντων γυναικείων επιχειρηματικών μονάδων και η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας της γυναίκας με την ίδρυση νέων επιχειρήσεων, η προώθηση ίσων ευκαιριών, η άρση των επαγγελματικών στερεοτύπων και η συμφιλίωση μεταξύ οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής. Πάντα μέσα από τις υπηρεσίες που τα Επιμελητήρια προσφέρουν στα μέλη τους.

Η αύξηση της απασχόλησης της γυναίκας παραμένει επιτακτική ανάγκη για ολόκληρη την Ευρώπη, διότι είναι ένας από τους παράγοντες που θα συμβάλλουν στην ενίσχυση της εγχώριας αλλά και της Ευρωπαϊκής οικονομικής ανάπτυξης.

Σε μια εποχή δύσκολη για τις ΜμΕ, το Δίκτυο φιλοδοξεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις των γυναικών να αναπτυχθούν και να ευημερήσουν, αξιοποιώντας τα εθνικά και κοινοτικά προγράμματα, παρέχοντας πληροφόρηση σε θέματα του ενδιαφέροντός τους, οργανώνοντας επιχειρηματικά σχέδια και παρεμβαίνοντας στα Κέντρα Λήψης Αποφάσεων, για μέτρα τα οποία θα βοηθήσουν την εργαζόμενη γυναίκα σε προβλήματα όπως είναι ο συνδυασμός οικογενειακής ζωής-καριέρας, θέματα συνταξιοδοτικά, θέματα σχετικά με τον ασφαλιστικό τους φορέα κ.α.

Με ιδιαίτερη λοιπόν χαρά θα καλωσορίσουμε στην πόλη μας γυναίκες επιχειρηματίες από τον Ελλαδικό χώρο, θα τις ξεναγήσουμε στις ομορφιές του τόπου μας και θα τις κάνουμε κοινωνούς της ζεστής φιλοξενίας μας. Ευελπιστούμε σε μια δημιουργική και με ουσιαστικά αποτελέσματα συνέλευση, προς όφελος της πόλης μας και των γυναικών επιχειρηματιών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις και τις συνεργασίες τους δικτύου, παρακαλώ απευθυνθείτε:www.eedege.gr, agelikikonstantinidi@yahoo.gr  και στα εξής τηλέφωνα 210-3387105  – 6977975897

 

 

Με εκτίμηση,

Η Αντιπρόεδρος

Αγγελική ΚωνσταντινίδηΟμάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 24023 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.