Η Φωτογραφική Ομάδα Φιλιππιάδας ΚΑ.ΔΡΩ θα φιλοξενήσει τη Νομαδική Βιβλιοθήκη του Μεσογειακού Φεστιβάλ Φωτογραφίας

Η Φωτογραφική Ομάδα Φιλιππιάδας ΚΑ.ΔΡΩ ανακοινώνει με χαρά ότι πρόκειται να φιλοξενήσει από τις 30 Μαρτίου 2019 και για 4 μήνες, στον Πολυχώρο Πολιτισμού του δήμου Ζηρού στη Φιλιππιάδα την Νομαδική Βιβλιοθήκη του Μεσογειακού Φεστιβάλ Φωτογραφίας (MedPhoto Festival ) μετά από πρωτοβουλία της εισηγήτριας της ομάδας Φωτεινής Παπαχατζή.

Τα εγκαίνια της φιλοξενίας της συλλογής θα γίνουν το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 και θα γίνει η παρουσίαση της συλλογής από τα μέλη της Med Photo, Ελένη Παγκαλιά και Δημήτρη Κεχρή.

ΕΙΚΌΝΑ Ν

Η Νομαδική Βιβλιοθήκη είναι μια πολύ σημαντική δράση του Μεσογειακού Φεστιβάλ Φωτογραφίας (MedPhoto Festival), κατά την οποία μια ολοένα και αυξανόμενη συλλογή φωτογραφικών βιβλίων ταξιδεύει ανά την Ελλάδα και παραμένει σε κάθε τόπο τέσσερις μήνες, ώστε άνθρωποι, φορείς, πανεπιστημιακά ιδρύματα και συλλογικότητες εκτός Αθήνας να μπορούν να έρθουν σε επαφή με σημαντικά έργα της Φωτογραφίας. Ο Πολυχώρος Πολιτισμού του δήμου Ζηρού και η Φωτογραφική Ομάδα Φιλιππιάδας ΚΑ.ΔΡΩ είναι ο 4ος σταθμός της Νομαδικής Βιβλιοθήκης μετά την Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο Παράρτημα Σάμου, την Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ρεθύμνου και την Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας.

Στη διάρκεια της παραμονής των βιβλίων στον Πολυχώρο Πολιτισμού του δήμου Ζηρού στη Φιλιππιάδα θα πραγματοποιηθούν εργαστήρια και παρουσιάσεις με εισηγητές φωτογράφους και δασκάλους φωτογραφίας. Η συλλογή είναι ανοιχτή στο κοινό και προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους φορείς, φωτογραφικές ομάδες, εκπαιδευτικά ιδρύματα από την ευρύτερη περιοχή να επικοινωνήσουν για να προγραμματίσουν την επίσκεψη τους, τους επόμενους μήνες.

eikonanb2

Η Νομαδική Βιβλιοθήκη θα βρίσκεται σον Πολυχώρο Πολιτισμού του δήμου Ζηρού στη Φιλιππιάδα από τον Απρίλιο και θα δέχεται φορείς και συλλόγους σε καθορισμένες ώρες ενώ θα είναι ανοιχτή στο κοινό καθημερινά, 18.00-21.00 . Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το mykadrw@gmail.com ή με τα 6976869371, 6973447018 για να προγραμματίσετε την επίσκεψη του συλλόγου ή της ομάδας σας.

Η Φωτογραφική Ομάδα Φιλιππιάδας ΚΑ.ΔΡΩ ευχαριστεί τον Δήμο Ζηρού για την αρωγή του σε όλη τη διάρκεια του εγχειρήματος.

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 22985 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.