Οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο και στα ΚΥ Άρτας στηρίζουν τα αγροτικά μπλόκα και τις αγροτικές κινητοποιήσεις.

Σύλλογος Εργαζομένων στο Νοσοκομείο και στα ΚΥ Άρτας

Απόφαση Γενικής Συνέλευσης

Οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο και στα ΚΥ Άρτας στηρίζουμε τα αγροτικά μπλόκα και τις αγροτικές κινητοποιήσεις. Οι αγρότες δίνουν αγώνα για την επιβίωση τους! Η πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ που με τα ,μέτρα των μνημονίων και της νέας ΚΑΠ, επιχειρεί να συγκεντρώσει ακόμα πιο γρήγορα τη γη και την παραγωγή στα χέρια μιας χούφτας μεγαλοεπιχειρηματιών, πετώντας στον Καιάδα του ξεκληρίσματος, της ανεργίας, της φτώχειας και της εξαθλίωσης κι άλλες, πολλές χιλιάδες, μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους.

Οι αγρότες έρχονται αντιμέτωποι με την περικοπή των επιδοτήσεων που επιβάλει νέες δυσκολίες επιβίωσης στους μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους, την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών του ΟΓΑ που θα αφήσει νέες χιλιάδες αγρότες κι αγρότισσες ανασφάλιστους, της αύξηση της φορολογίας. Είναι η ίδια πολιτική που στέλνει εκατομμύρια εργάτες στην ανεργία, που εμπορευματοποιεί Υγεία, Παιδεία, που τσακίζει τα δικαιώματα των νέων για να διασφαλίζει τα κέρδη των μονοπωλίων.

Καλούμε τους εργαζόμενους να στηρίξουν μαζικά τα αγροτικά μπλόκα και τις αγροτικές κινητοποιήσεις στην περιοχή μας. Έχουμε κοινό συμφέρον να αγωνιστούμε, να αντισταθούμε και να ανατρέψουμε την βαρβαρότητα. Για την ικανοποίηση όλων των σύγχρονων αναγκών της εργατικής τάξης, των λαϊκών στρωμάτων δυναμώνουμε την πάλη ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης, ΕΕ και ΔΝΤ, που υπηρετούν τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους και ρίχνουν στην φτώχεια, την ανεργία, τη ζωή χωρίς δικαιώματα τον εργαζόμενο λαό.

Αποφασίζουμε να συμμετέχουμε στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις στήριξης του αγώνα τους προβάλλοντας και τα δικά μας αιτήματα. Δίνουμε το αγωνιστικό παρόν, την Τετάρτη 1 Φλεβάρη 2017, στις 7 το απόγευμα, στον κόμβο Αγίου Δημητρίου της Ιόνιας Οδού.

Η Γενική Συνέλευση Εργαζομένων στο Νοσοκομείο και στα ΚΥ Άρτας

Γενάρης 2017

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23926 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.