Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας για την προκήρυξη 5 νέων θέσεων στην Α.Δ. Πρέβεζας

Συναδέλφισσες- Συνάδελφοι
Οι επίμονες και συντονισμένες ενέργειες της Ένωσής μας απέφεραν ουσιαστικό αποτέλεσμα με την προκήρυξη τριών (3) θέσεων για βαθμοφόρους Αρχ/κες, Ανθ/μους και Υπαστυνόμους (Ν.3686/2008) καθώς και δύο (2) θέσεις για Αστ/κες, Υπαρχιφύλακες, Αρχ/κες και Ανθ/μους (Ν.3686/2008) . Έγκαιρα,με το υπ΄αριθμ 300/3/1 από 14/01/2019 αίτημα μας για ενίσχυση με αστυνομικό προσωπικό καθώς και με την παρουσία μας στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ είχαμε καταστήσει σαφές την επιτακτική ανάγκη για ενίσχυση της Δ.Α Πρέβεζας στις τακτικές μεταθέσεις του έτους 2019.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον βουλευτή Ν. Πρέβεζας κ. Κωνσταντίνο ΜΠΑΡΚΑ, για την πολύτιμη και καθοριστικής σημασίας συμβολή του στην προσπάθεια αυτή, τον Βουλευτή Ν. Πρέβεζας κ. Στέργιο ΓΙΑΝΝΑΚΗ για την αναφορά που κατέθεσε στην Βουλή των Ελλήνων με αφορμή την επιστολή της Ένωσής μας για ενίσχυση καθώς και την Φυσική Ηγεσία του Σώματος.
Υπενθυμίζουμε σε όλους τους συναδέλφους μας ότι θα είμαστε δίπλα τους σε κάθε δίκαιο αίτημά με σκοπό την βελτίωση της υπηρεσιακής τους ζωής και κατ΄ επέκταση την βελτίωση των υπηρεσιών προς την κοινωνία.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο:
-Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 Ευάγγελος ΜΥΛΩΝΑΣ
 Βασίλειος ΣΤΕΦΟΣ


Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23926 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.