Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της χώρας συγχαίρει τον Δήμο της Πρέβεζας για τις βραβευμένες με Γαλάζια Σημαία Ακτές .

Τα θερμά συγχαρητήρια για την οργάνωση και καθαρότητα των  βραβευμένων με Γαλάζιες Σημαίες ακτών της Πρέβεζας εκφράζουν με επιστολή τους προς τον  Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος-Καθαριότητας Δήμου Πρέβεζας Παύλο  Σαραμπασίνα  οι Επιθεωρητές Προγραμμάτων  Γαλάζιων Σημαιών  Αλίκη  Βαβούρη και Δημήτρης Βαβούρης.

Οπως τονίζουν στην επιστολή “ Οι ακτές είναι οργανωμένες  όπως το απαιτεί το Διεθνές Πρόγραμμα ¨Γαλάζιες Σημαίες” κι αυτό οφείλεται στις ενέργειες που καταβάλετε εσείς και τα  στελέχη της ομάδας  που είναι υπεύθυνα για την λειτουργία του προγράμματος”

Επίσης    υπογραμμίζουν το ενδιαφέρον όλης της  ομάδας για την οργάνωση των απαιτήσεων για την ασφάλεια και προσφορά  υπηρεσιών των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες  τονίζοντας ότι “τρανή απόδειξη είναι η  επικοινωνία με τους Συλλόγους των ΑΜΕΑ” της Πρέβεζας και άλλων περιοχών της χώρας.

Μοναδικό αρνητικό σημείο -σύμφωνα με την έκθεση των Επιθεωρητών – είναι ότι παρά την μεγάλη κοσμοσυρροή των επισκεπτών στις βραβευμένες ακτές της Πρέβεζας  το φετεινό καλοκαίρι, οι ναυαγοσώστες θα πρέπει  πολύ σύντομα να αποχωρήσουν από τα πόστα τους δεδομένου ότι η σύμβασή τους λήγει στο τέλος Αυγούστου.

 

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23925 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.