Η ελεύθερη επαγγελματίας & παραγωγός Χρυσούλα Λουκά στο συνδυασμό του Νίκου Γεωργάκου «Δήμος της καρδιάς μας!»

Ο Δημοτικός Συνδυασμός «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» ανακοινώνει την υποψηφιότητα στη Δ.Ε. Ζαλόγγου, της παραγωγού αγροτικών τοπικών προϊόντων κας Χρυσούλας Λουκά από το Βράχο.

Σε συνέχεια του δεύτερου κύκλου των επίσημων ανακοινώσεων των Υποψηφίων του Συνδυασμού και κατόπιν της  συνάντησης συνεργασίας που είχαν στο γραφείο του Υποψήφιου Δημάρχου κ. Νίκου Γεωργάκου την Κυριακή των Βαΐων, έλαβε χώρα η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας της δυναμικής παραγωγού και μητέρας κας Χρυσούλας Λουκά.

Η συνάντηση συνεργασίας πραγματοποιήθηκε με κεντρικό άξονα την ανάλυση και την καταγραφή των θεμάτων και των αναγκών που έχουν οι παραγωγοί πρωτογενούς τομέα στη Δημοτική Ενότητα Ζαλόγγου καθώς και τις προτεραιότητες ως προς τις τουριστικές υποδομές καθώς και ο σχεδιασμός και οργάνωση προγραμμάτων για την ενίσχυση των αγροτικών οικογενειακών επιχειρήσεων για την προβολή και την προώθηση των τοπικών προϊόντων στη Θεματική Ομάδα Προγραμματικού Σχεδιασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΗ» (δείτε και δώστε τη γνώμη σας στη ψηφιακή διαδραστική πλατφόρμα «Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ» στην ιστοσελίδα  www.dimoskardiasmas.gr ).

Η ένταξη στο ψηφοδέλτιο της αξιέπαινης παραγωγού αλλά και μητέρας από την περιοχή του Βράχου, έρχεται να ολοκληρώσει, διατηρώντας πάντα το υψηλό επίπεδο του ποιοτικού ψηφοδελτίου του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» στη Δ.Ε Ζαλόγγου αλλά και σε κάθε Δημοτική Ενότητα, τη ξεχωριστή ομάδα από δραστήριες και καταξιωμένες γυναίκες.

Η μεγάλη της εμπειρία που έχει στον τομέα  της αγροτικής παραγωγής και στην κτηνοτροφία αλλά και στην προώθηση των τοπικών προϊόντων, καθώς και η πλήρη γνώση που κατέχει των προβλημάτων και των απαιτήσεων των Δημοτών της Δημοτικής Ενότητας Ζαλόγγου, σε κάθε της γωνιά, θα συμβάλει σημαντικά στην προγραμματική ανάπτυξη που  «Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ!» επιθυμεί αλλά και στη διακυβέρνηση του Δήμου με την εκλογή του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!».

Η Υποψήφια με το Συνδυασμό «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» κα Χρυσούλα Λουκά δήλωσε ως προς την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της τα ακόλουθα:

«Ασχολούμαι από τα πρώτα χρόνια της δημιουργίας της οικογένειάς μας με το σύζυγό μου με την καλλιέργεια της γης, την κτηνοτροφία και την πώληση των καρπών και των προϊόντων τους. Αυτός ο πλήρης κύκλος στην πρωτογενή παραγωγή και στην εμπορία των τοπικών αγροτικών προϊόντων, σε συνδυασμό με τον απαιτητικό ρόλο της μητέρας σε μία οικογένεια που ζει μόνιμα στο Βράχο και δραστηριοποιείται στη Δημοτική Ενότητα Ζαλόγγου, μου έχει επιτρέψει να έχω μία σφαιρική και πλήρη εικόνα των θεμάτων στην τουριστική αλλά και στην παραγωγική περιοχή μας. Αποδέχτηκα απολύτως συνειδητά το κάλεσμα να συμμετάσχω στο ποιοτικό ψηφοδέλτιο και στην πρόταση της στρατηγικής ανάπτυξης του Δήμου Πρέβεζας, του Υποψήφιου Δημάρχου Νίκου Γεωργάκου. Μία πρόταση ποιότητας, ανάπτυξης και αναδόμησης που τη χαρακτηρίζει η ποιότητα των συνυποψήφιων, αλλά κυρίως για εμένα το αληθινό ενδιαφέρον με όραμα του Νίκου Γεωργάκου για μία ισότιμη και παραγωγική ανάπτυξη σε κάθε γωνιά του Δήμου μας.

Πιστεύω ότι ο Δήμος οφείλει πλέον να αποτελεί στρατηγικό εταίρο στην προσπάθεια ανάπτυξης και διατήρησης των τοπικών οικογενειακών επιχειρήσεων, είτε στην παραγωγή είτε στον τουρισμό, μέσα από κοινές δράσεις και συνεργασίες για την προβολή αλλά και με την παροχή και κατασκευή των απαιτούμενων και αναγκαίων υποδομών. Η επιλογή του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!», με την ανανέωση των προσώπων και των καλών πρακτικών που θα αποφέρει στον τόπο μας, φέρει δικαίως το σύνθημα – κάλεσμα ότι θα είναι κυριολεκτικά  «Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ!».

Όλοι οι υποψήφιοι, τα στελέχη και οι εθελοντές του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» καλωσορίζουμε την κα Χρυσούλα Λουκά στην επιλογή της νίκης των Δημοτών!

Η κα Χρυσούλα Λουκά γεννήθηκε στην Πρέβεζα και μεγάλωσε και ζει στο Βράχο. Στα σχολικά της χρόνια πήγε στο Δημοτικό Σχολείο στη Λυγιά, στη συνέχεια στο 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας και πήρε το απολυτήριό της από το Τ.Ε.Λ. Πρέβεζας με ειδικότητα βοηθού βρεφονηπιοκόμου. Είναι παντρεμένη με τον πρώην στρατιωτικό και σήμερα παραγωγό και κτηνοτρόφο κ. Ευάγγελο Δημητράκο από το Βράχο με τον οποίον έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.  Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τομέα της αγροτικής παραγωγής με τοπικά προϊόντα στην οικογενειακή επιχείρηση στο Δήμο Ζάλογγου.

Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 1773 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.