Η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μανταλένα Παπαδοπούλου στον Prisma 91,6

Το ζήτημα των μετακινούμενων πληθυσμών, το οποίο είναι σε κρίσιμη φάση, είναι διεθνές ζήτημα ασφαλείας και η χώρα μας καλείται να το αντιμετωπίσει όχι μόνη της, αλλά σε συνεργασία με τις χώρες της Ε.Ε και όχι μόνο,ανέφερε η Εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ Μανταλένα Παπαδοπούλου στον Prisma 91,6 .

Είναι γεγονός,  ότι η προσφυγική κρίση βρήκε απροετοίμαστη την Ε.Ε. Σε μια εποχή όπου οι παγκόσμιες προκλήσεις απαιτούν την κοινή δράση των κρατών-μελών, η Ευρώπη επιδεικνύει ασυγχώρητη αμηχανία. Βλέπουμε χώρες, όπως η Αυστρία και οι χώρες του Βίσεγκραντ, αντί να τηρούν τους κανόνες και τις συμφωνίες, να υιοθετούν πολιτικές που εξυπηρετούν τα προσδιορισμένα από αυτές εθνικά τους συμφέροντα και την κυβερνητική τους σταθερότητα.

Για το αν η διαχείριση του μεταναστευτικού έχει μεγαλύτερο πολιτικό κόστος για τους ΑΝΕΛ από ό,τι για τον ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε:

 Το πολιτικό – κομματικό κόστος, οι ΑΝΕΛ το εισπράξαμε όταν προχωρήσαμε στη συμφωνία του περασμένου Ιουλίου. Μετά την επανεκλογή μας στη Βουλή τον Σεπτέμβριο, με δεδομένο ότι το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας στο προσφυγικό έχει δείξει δείγματα γραφής και έχει φέρει αποτελέσματα, δεν νομίζω ότι θα έχουμε τέτοιο πρόβλημα. Εξάλλου, οι ΑΝΕΛ έχουμε αποδείξει ότι βάζουμε το εθνικό συμφέρον πάνω από το κομματικό όφελος.

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23696 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.