Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στους ΟΤΑ στην Πρέβεζα για την επέκταση των συμβάσεων στους Δήμους

Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ στην ΠΡΕΒΕΖΑ   καλούν όλους τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος στη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ τη Τρίτη 11 του ΟΚΤΩΒΡΗ αλλά και να οργανώσουν την συμμέτοχη τους  στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ μπροστά στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης στις 1 το μεσημέρι.

 
Οι Ταξικές δυνάμεις, οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στους ΟΤΑ στην ΠΡΕΒΕΖΑ   δηλώνουν ανυποχώρητοι στον αγώνα για την προάσπιση του δικαιώματός τους στη μόνιμη και σταθερή δουλειά .
 
Η κυβέρνηση με την πρόσφατη  τροπολογία που έφερε στη Βουλή όχι μόνο δεν δίνει παράταση στις συμβάσεις, αλλά πετάει έξω και τους 2μηνιτες  συμβασιούχους, και όχι μόνο αυτό, αλλά εξαρτά τη παράταση των συμβάσεων από τις πιστώσεις και τα οικονομικά των δήμων.                                                                             Η κυβέρνηση αντί να ακούσει και να υλοποιήσει τα αιτήματα των εργαζομένων, υλοποιεί τα αιτήματα των Δημάρχων.                                                      
 
Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των εργαζομένων δούλευαν στην καθαριότητα και σε διάφορες υπηρεσίες του δήμου.
Η απόλυση των συμβασιούχων θα σημάνει τη συνολική υπολειτουργία των υπηρεσιών του δήμου και πρώτα απ’ όλα του ευαίσθητου τομέα της καθαριότητας.
Ασφαλώς, μια τέτοια εξέλιξη κάθε άλλο παρά άσχετη δεν είναι με την προώθηση της ιδιωτικοποίησης των υπηρεσιών της Τοπικής Διοίκησης, όπως αυτή υλοποιείται και μέσα απ’ τον «Καλλικράτη».
 
Καταγγέλλουμε τις απολύσεις που γίνονται στα πλαίσια των αντεργατικών πολιτικών της κυβέρνησης, των κομμάτων και των δημοτικών αρχών που στηρίζουν την πολιτική της, για να ικανοποιηθούν οι ανάγκες του κεφαλαίου και της ΕΕ, που εκμεταλλεύονται την κρίση
 
 
 
 
που δημιούργησαν για να χτυπήσουν όλα τα δικαιώματα των εργαζομένων και να ρίξουν την αξία της εργατικής δύναμης για μεγαλύτερη εκμετάλλευση.
 
Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στους ΟΤΑ στην ΠΡΕΒΕΖΑ απαιτούν να μην απολυθεί κανένας εργαζόμενος. 
Να μονιμοποιηθούν όλοι οι συμβασιούχοι χωρίς όρους και προϋποθέσεις και νομικά τερτίπια με πλήρη ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα.
 
Απαιτούμε:
Να αποσυρθεί η συγκεκριμένη τροπολογία.
Απευθυνόμαστε σε όλα τα πολιτικά κόμματα, πλην της Χρυσής Αυγής, και τα καλούμε να στηρίξουν τροπολογία στη Βουλή που να προβλέπει:
Την επέκταση όλων των συμβάσεων μέχρι 31.12.2017 και με τη λήξη της παράτασης την   αυτόματη μετατροπή τους σε συμβάσεις αορίστου χρόνου (ΙΔΑΧ).

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23796 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.