Η Δημοτική κίνηση «Στροφή στο Μέλλον» ευχαριστεί τους δημότες του Δήμου Πρέβεζας

Η Δημοτική κίνηση «Στροφή στο Μέλλον» ευχαριστεί τους δημότες του Δήμου Πρέβεζας που την στήριξαν σ’ αυτή τη δύσκολη εκλογική αναμέτρηση.

Υποσχόμαστε σε όλες και όλους τους δημότες ότι θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις και από τις θέσεις που μας όρισαν, για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας, προβάλλοντας και προωθώντας το πρόγραμμά μας, πάντα σε διαβούλευση με τους ενεργούς συμπολίτες.

Το εκλογικό αποτέλεσμα ήταν κατώτερο των προσδοκιών μας, όμως με κορμό την παράταξή μας καλούμε τους δημότες να στηρίξουν τις από εδώ και πέρα προσπάθειές μας για μια καλύτερη ποιότητα ζωής στο δήμο Πρέβεζας.

Διαβεβαιώνουμε τους συμπολίτες μας ότι οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοί μας θα επιδιώξουν μέσα στο δημοτικό συμβούλιο και τα άλλα όργανα του δήμου όλες τις δυνατές συναινέσεις και συγκλίσεις σε προοδευτική ριζοσπαστική κατεύθυνση για την προώθηση και επίλυση των τοπικών ζητημάτων σύμφωνα με τις προγραμματικές θέσεις και τις αρχές μας.

Πρέβεζα 28 / 5 / 2019

Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 2033 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.