Η δική μας Πρωτομαγιά – Εργατική και απελευθερωτική

Πρώτη του Μάη 2016. 130 χρόνια από την αιματοβαμμένη εργατική εξέγερση της 1ης Μάη 1886 στο Σικάγο. Μέρα αγώνα της εργατικής τάξης σε όλο τον κόσμο. Οι εργαζόμενοι στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και διεθνώς, βρίσκονται αντιμέτωποι με μια καθολική επίθεση του κεφαλαίου και των κυβερνήσεων του, με στόχο να ρίξουν τα βάρη της καπιταλιστικής κρίσης στον κόσμο της εργασίας. Έναν Γολγοθά χωρίς τέλος θέλει να επιβάλλει το κεφάλαιο στην εργατική τάξη, η οποία δεν μπορεί να αναμένει την «ανάστασή» της από πουθενά αλλού παρά μόνο από τον δικό της αγώνα.

Με τις κόκκινες σημαίες ανοιγμένες, στον αγώνα για τα ζωτικά της συμφέροντα αλλά και για τη συνολική χειραφέτηση και τη διεθνιστική κομμουνιστική απελευθέρωση της εργασίας. Η εργατική τάξη έχει μεγάλες δυνατότητες στην εποχή μας. Είναι πιο μορφωμένη από ποτέ, πιο πολυπληθής διεθνώς, δημιουργός απίστευτου πλούτου και νέας γνώσης. Δεν έχει ανάγκη τα αστικά παράσιτα. Ο 21ος αιώνας είναι η δική της εποχή!

  • Ζήτω η Εργατική Πρωτομαγιά!
  • Με διεθνιστική αντικαπιταλιστική πάλη για την ανατροπή της επίθεσης κεφαλαίου-ΕΕ-ΔΝΤ-κυβερνήσεων
  • Για την κομμουνιστική απελευθέρωση

Τη Κυριακή 8 Μάη τιμάμε την εργατική Πρωτομαγιά στηρίζουμε την απεργία στο εμπόριο.

 

Νέο Αριστερό Ρεύμα για την κομμουνιστική απελευθέρωση

Οργάνωση Πρέβεζας

Συμμετέχει στην ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23850 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.