Η Αρχαία Κασσώπη σε ζωντανή σύνδεση από την ΕΡΤ3

Με δυναμική για μια ακόμη φορά η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας στοχεύει στην προώθηση των τουριστικών συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Νομού της Πρέβεζας.

Αυτή τη φορά θεωρήσαμε απαραίτητο μετά από την προβολή της Αρχαίας Νικόπολης να προβληθεί ζωντανά μέσα από το Μακεδονικό Κανάλι της ΕΡΤ-3 η Αρχαία Κασσώπη. Το σίγουρο είναι ότι μέσα από κάποια λεπτά που μας δόθηκαν μπορέσαμε πανελλήνια και μέσω του δορυφόρου να κάνουμε γνωστή αυτή την σπουδαία και σημαντική αρχαία μας πόλη σε χιλιάδες κόσμο διότι πολύ απλά η πόλη αυτή και όλοι οι αρχαιολογικοί μας χώροι «ανήκουν στο Ε9» του Νομού μας.

Με πολύ ζήλο και αγάπη για τον τόπο στοχεύουμε και προωθούμε ότι σημαντικό έχει αυτός ο τόπος για να γίνει πόλος έλξης των μελλοντικών επισκεπτών του Νομού μας. Η εξωστρέφεια και οι Δημόσιες Σχέσεις που χαρακτηρίζουν την Νέα Ένωση Ξενοδόχων πιστεύουμε ότι είναι το σημαντικό όπλο για την προβολή του Νομού μας.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για μια ακόμη φορά την ΕΡΤ-3 όπως επίσης τους συντελεστές της εκπομπής «Κάθε Μέρα Ελλάδα» τις Κυρίες Χριστίνα Συμεωνίδου και Θάλεια Ζαγναφέρη και γενικά όλους όσους βοήθησαν για να μεταδώσουμε ζωντανά από την Αρχαία Κασσώπη.
Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Εφορία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας για την άψογη συνεργασία που έχουμε , καθώς και την Αρχαιολόγο Κυρία Δήμητρα Δρόσου για την παρουσίαση της αρχαίας πόλης που έκανε κατά τη διάρκεια της εκπομπής.  Συνεχίζουμε δυναμικά για το επόμενο θέμα.
Με τιμή
Το  Δ.Σ.  της  Νέας ΕνωσηςΟμάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 24063 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.