Η Αντιγόνη Στρακαντούνα υποψήφια με τον Γιώργο Νίτσα

Η δημοτική παράταξη του δήμου Πρέβεζας «Ανάπτυξη Τώρα» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ανακοινώνοντας μία ακόμη υποψηφιότητα.

Η Αντιγόνη Στρακαντούνα τελείωσε την γυμναστική ακαδημία με ειδικότητα αναψυχή και τουρισμό. Έχει baby swimming και προπονητική κολύμβησης, δίπλωμα Skipper και τελείωσε και την σχολή ναυαγοσώστη.
Συμμετέχει στον κοινό μας αγώνα θέτοντας για πρώτη φορά υποψηφιότητα ως υποψήφια σύμβουλος.

Η Αντιγόνη αφού ευχαρίστησε τον κ. Νίτσα για την τιμητική πρόταση δήλωσε τα εξής: Στέκομαι με όλες μου τις δυνάμεις στο πλευρό του Γιώργου Νίτσα και της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ για να υποστηρίξω ένα όραμα ανανεωτικό. Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον η γενιά μου οφείλει να τοποθετηθεί ενεργά για τον πολιτισμό τον αθλητισμό και το αύριο αυτού του πανέμορφου τόπου.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας Γιώργος Νίτσας καλωσορίζοντας την Αντιγόνη Στρακαντούνα στη δημοτική παράταξη «Ανάπτυξη Τώρα» δήλωσε Έχουμε τη μεγάλη χαρά και τιμή να υποδεχόμαστε στην ανεξάρτητη δημοτική παράταξή μας μία νέα και δυναμική γυναίκα.

Η Αντιγόνη θα μας βοηθήσει αρκετά να ώστε να επικοινωνήσουμε περισσότερο με την νέα γενιά που τόσο έχει χτυπηθεί από την ανεργία. Καλωσορίζουμε την Αντιγόνη και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα. Με τη βοήθεια των δημοτών αυτός ο αγώνας θα είναι νικηφόρος. Καλή επιτυχία Αντιγόνη.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 1044 Articles
(ΜΑ) Νέα Δημοσιογραφία - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.