H ιδιοκτήτρια Κ.Δ.Α.Π. Αικατερίνη Σιγιάννη στο συνδυασμό του Νίκου Γεωργάκου «Δήμος της καρδιάς μας!»

Ο Δημοτικός Συνδυασμός «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» ανακοινώνει την υποψηφιότητα της κας Αικατερίνης Σιγιάννη, ιδιοκτήτριας του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών CASTELLINO στο Λούρο.

 

Συνεχίζοντας τις επίσημες ανακοινώσεις των Υποψηφίων του Συνδυασμού και κατόπιν της  συνάντησης συνεργασίας που είχε στο γραφείο του Υποψήφιου Δημάρχου κ. Νίκου Γεωργάκου πραγματοποιήθηκε και η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας της κας Αικατερίνης Σιγιάννη. Η συνάντηση συνεργασίας αφορούσε την καταγραφή των πολλών προβλημάτων και των ελλείψεων της ευρύτερης περιοχής του Λούρου αλλά και της προτεραιότητας των πολιτικών που οφείλει να έχει ο Δήμος για τα μικρά παιδιά καθώς και τη στήριξη των νέων γονέων, ως προς την ανάπτυξη του τομέα «ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ» στη Θεματική Ομάδα Προγραμματικού Σχεδιασμού, (δείτε στη ψηφιακή διαδραστική πλατφόρμα www.dimoskardiasmas.gr ).

 

Η υποψηφιότητα της νέας και δυναμικής επιχειρηματία από το Λούρο με το Συνδυασμό «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!», η οποία ασχολείται με ότι το πιο πολύτιμο υπάρχει, τα ίδια μας τα παιδιά, και η οποία έρχεται σε καθημερινή επαφή με όλους τους γονείς της περιοχής μοιράζοντας μαζί τους όλες τις αγωνίες τους και τα προβλήματα της καθημερινότητας της περιοχής και ολόκληρου του Δήμου μας, συμπληρώνει ακόμα ένα πολύ σημαντικό πεδίο του Συνδυασμού. Η κα Αικατερίνη Σιγιάννη ως σύγχρονη Δημότης και επιχειρηματίας με σπουδές στον τομέα των δικτύων της πληροφορικής επιβεβαιώνει και ενισχύει τη δυναμική και ποιοτική ομάδα των Υποψηφίων γυναικών της Νίκης των Δημοτών του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!».

Η Υποψήφια με το Συνδυασμό «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» κα Αικατερίνη Σιγιάννη δήλωσε ως προς την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της τα ακόλουθα:

 

«Ως νέα επιχειρηματίας στην περιοχή του Λούρου Πρέβεζας και έχοντας την καθημερινή επαφή με τα μικρά παιδιά και τους γονείς τους στο πλαίσιο της επαγγελματικής μου δραστηριότητας η αγωνία για το αύριο αλλά και η επιθυμία μου επιτέλους να αλλάξει η νοοτροπία της στασιμότητας και της εσωστρέφειας με οδήγησε να πάρω την απόφαση της ενεργής μου συμμετοχής στις Δημοτικές Εκλογές. Η επιλογή μου να είμαι Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Δήμου Πρέβεζας κ. Νίκο Γεωργάκο και το Συνδυασμό «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!», αποτελεί για εμένα την έμπρακτη συμμετοχή μου ως ενεργός Δημότης για την αλλαγή της προβληματικής υπάρχουσας καθημερινότητας μας σε μία νέα σύγχρονη δημοτική διακυβέρνηση για το σύνολο των Δημοτών και του Δήμου με σχέδιο κάλυψης των αναγκών της καθημερινότητας και των απαραίτητων για την ποιότητα της ζωής μας. Η ευθύνη μας ως Δημότες δεν εξαντλείται μόνο στη ψήφο αλλά αποκορυφώνεται κυρίως στην ενεργή μας συμμετοχή μέσα από τις δημοκρατικές διαδικασίες των εκλογών και ως νέος άνθρωπος και γυναίκα μόνο αμέτοχη δεν μπορώ να είμαι. Η επιλογή μου αυτή έγινε με κεντρικό άξονα την ποιοτική διαφορά της ομάδας του ψηφοδελτίου και των βιογραφικών με ήθος και της μεγάλης εμπειρίας σε ποικίλα επαγγελματικά και επιστημονικά πεδία αλλά και της νέας πρότασης της Νίκης των Δημοτών.»

 

Όλοι οι υποψήφιοι, τα στελέχη και οι εθελοντές του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» καλωσορίζουμε την κα Αικατερίνη Σιγιάννη στην επιλογή της νίκης των Δημοτών!

 

Η κα Αικατερίνη Σιγιάννη γεννήθηκε στις 5 Οκτωβρίου 1985 με καταγωγή από τη Στεφάνη Πρέβεζας. Πήγε στο δημοτικό σχολείο στη Στεφάνη και στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο του Λούρου. Οι σπουδές της έχουν γίνει πάνω στην πληροφορική με εξειδίκευση στα δίκτυα και περιλαμβάνουν και την επιμέρους φοίτηση στον Ελληνικό Πολιτισμό στο πλαίσιο του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Πάτρας. Έχει επίσης συμμετάσχει σε σεμινάριο σε σχέση με το ηλεκτρονικό εμπόριο και τους τελευταίους δέκα μήνες είναι ιδιοκτήτρια του ΚΔΑΠ CASTELLINO στο Λούρο Πρέβεζας και συμμετέχει στη διοικητική υποστήριξη της ομάδας μπάσκετ Α.Ο Λούρου.

Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 2387 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.