Γιώργος Στύλιος στον Prisma 91,6: “Ανήκουστες οι δηλώσεις Πολάκη. Ανέλαβε τον ρόλο του δικαστή και έβγαλε το πόρισμα του.”


Τις πολιτικές εξελίξεις σχολίασε στον Prisma 91,6 o Βουλευτής Άρτας Γιώργος Στύλιος.

Αναφερόμενος στην περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη σε Άρτα και Πρέβεζα την προηγούμενη εβδομάδα, είπε ότι είχε μεγάλη συμμετοχή κόσμου, καθώς η επαφή του με τους πολίτες έγινε σε πολύ καλό κλίμα.

Αναφερόμενος στην αντιπαράθεση που έχει προκύψει μετά τις δηλώσεις του κυρίου Πολάκη, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις εκλογές αν μπουν κάποιοι στην φυλακή, είπε ότι υπάρχει η διαπίστωση ότι η κυβέρνηση συνεχώς προσπαθεί να πολώσει την κατάσταση με διάφορες κορώνες, ακραίες εκφράσεις και διαρροές στον τύπο.

Εάν απομονώσουμε τις δηλώσεις του κυρίου Πολάκη, είναι ανήκουστο να λέγονται και ο ίδιος να αναλαμβάνει τον ρόλο του δικαστή, καθώς έβγαλε το πόρισμα ότι θα τους κλείσουν στην φυλακή.

Είναι μια ακραία αντίληψη, μια καθεστωτική νοοτροπία, ολοκληρωτική φιλοσοφία σε σχέση με τα πολιτικά πράγματα της χώρας.

Ωστόσο στην Ελλάδα υπάρχει δημοκρατία  οι εκλογές θα γίνουν και εκεί θα μιλήσει ο Ελληνικός λαός την κρίση του οποίου  δεν θα γλιτώσει η κυβέρνηση.

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 22643 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.