Γιώργος Νίτσας στον Prisma: “3000 άνθρωποι που μας στήριξαν ζήτησαν την αλλαγή πορείας. Σεβόμαστε την απόφασή τους”

Ο επικεφαλής της παράταξης “Ανάπτυξη Τώρα” Γιώργος Νίτσας ήταν καλεσμένος στον Prisma 91,6 και μίλησε για το εκλογικό αποτέλεσμα αλλά και τα σχέδια της επόμενης ημέρας.

Σχετικά δε με τη στάση της παράταξής του ο Γιώργος Νίτσας τόνισε:

“Η ψήφος στην Ανάπτυξη Τώρα ήταν μια συνειδητοποιημένη ψήφος. Δεν ήταν κομματική , δεν ήταν συγγενική , δεν ήταν ούτε καν φιλική. Και οφείλουμε να την σεβαστούμε!
3000 άνθρωποι που μας στήριξαν ζητήσανε την αλλαγή πορείας με κεντρικό σύνθημα να αλλάξουμε τον Δήμο για να μην αλλάξουμε Δήμο .
Σεβόμαστε την απόφασή τους και την στηρίζουμε .
Το αποτέλεσμα των εκλογών μας ανέδειξε σε ένα ισχυρό πόλο στην νέα διακυβέρνηση του Δήμου. Θα είμαστε στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο δυνατοί και έτοιμοι για να προσφέρουμε από όποιο πόστο μας ζητηθεί, ώστε να υλοποιήσουμε με την επόμενη Δημοτική Αρχή όλα αυτά για τα οποία μας στήριξαν – επέλεξαν οι Δημότες.”

Ακούστε το απόσπασμα:

Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 2033 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.