Γιώργος Μαυρωτάς στον Prisma 91,6: Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει το σπάταλο πελατειακό κράτος

Με αφορμή την καμπάνια του Ποταμιού για τον προϋπολογισμό με στόχο την ενημέρωση των πολιτών, ο Βουλευτής Γιώργος Μαυρωτάς μίλησε στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6.

Στον προϋπολογισμό των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ προστέθηκαν 2,5 δις παραπάνω φόροι για το 2017. Και αναρωτιέται κανείς: Που πάνε λοιπόν τα λεφτά μας;

Στη στήριξη των ανέργων; Όχι. ‘Eχουμε τη μεγαλύτερη ανεργία στην ΕΕ και δίνουμε τα λιγότερα.

Στη στήριξη των οικογενειών; Όχι. Είμαστε προτελευταίοι σε δαπάνες για τη στήριξη της οικογένειας.
Στην υγεία; Όχι. Δαπανούμε τα λιγότερα λεφτά -με διαφορά- από όλους στην Ευρωζώνη.

Είμαστε η χώρα με τις μεγαλύτερες δαπάνες γενικών υπηρεσιών, χωρίς αυτό όμως να ανταποκρίνεται σε ένα πραγματικό κοινωνικό κράτος. Δεν έχουμε παιδεία και υγεία αλλά έχουμε όμως κομματικούς στρατούς. Και σε αυτή τη μαύρη τρύπα του πελατειακού κράτους πηγαίνουν τα λεφτά μας.

Το Ποτάμι λέει ότι πρέπει να αλλάξουμε πορεία γι’ αυτό από τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου ξεκινά μια καμπάνια για τον προϋπολογισμό με στόχο την ενημέρωση των πολιτών σε όλη την Ελλάδα για τα προβλήματα που δημιουργούν οι επιλογές των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην καθημερινότητά τους αλλά και τις λύσεις που προτείνει το Ποτάμι.

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23899 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.