Γιώργος Φραγκούλης: Λυπάμαι που δεν κάναμε το κάτι παραπάνω για το δήμο μας, πιστεύω ότι υπάρχουν νεότεροι που θα προσπαθήσουν για το καλύτερο

Την απόφασή του να μην συμμετέχει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος Πρέβεζας κ. Γιώργος Φραγκούλης.

Ο κ Φραγκούλης αναφέρει:

«ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ,
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ Μ’ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
ΘΕΩΡΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ!
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ. 
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΜΕ ΗΘΟΣ,ΓΝΩΣΗ,ΑΝΤΟΧΕΣ,ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κ. ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ»Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3313 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.