Γιώργος Αμυράς στον Prisma 91,6: “Πήρα το αισχρό επιχείρημα των ΑΝΕΛ που παραλλήλισαν την Ομοφυλοφιλία με την Κτηνοβασία και τους το έστρεψα .”

“Με το σύμφωνο συμβίωσης ψηφίσαμε την δυνατότητα στον οποιονδήποτε Έλληνα πολίτη να πάει στο συμβολαιογράφο και να φτιάξει ένα χαρτί επιλέγοντας  έναν οποιοδήποτε άλλο πολίτη άνδρα η γυναίκα κώστε να ρυθμίσουν κάποια αστικά ζητήματα του αστικού δικαίου, είπε  μιλώντας στον Prisma 91,6 ο βουλευτής του ποταμιού Γιώργος Αμυράς.

Θέλω  αν πεθάνω εγώ κάποια στιγμή, να  έχει το δικαίωμα να μπορεί να μπει στην εντατική ο εταίρος του συμφώνου συμβίωσης ή  ο σύντροφος μου συμπλήρωσε , ενώ διευκρίνισε ότι το Σύμφωνο  δεν αναφέρεται σε σεξουαλικά πράγματα αλλά σε αστικά.

Η Ελλάδα καταδικάστηκε από το Ευρωπαϊκό  δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων γιατί ήταν η μόνη χώρα μαζί με τη Λιθουανία από 19 ευρωπαϊκές χώρες που είχαν θεσπίσει το σύμφωνο συμβίωσης μόνο για ετερόφυλα ζευγάρια, έτσι συμμορφωθήκαμε  με την απόφαση του Ευρωπαϊκού δικαστηρίου που μας κατηγορούσε για την διάκριση σε βάρος ετερόφυλων  ζευγαριών, αυτό είναι όλο το θέμα κατέληξε.

Ο βουλευτής αναφέρθηκε και στην έντονη αντιπαράθεση που είχε με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ κύριο Κατσίκη, λέγοντας ότι  πήρε το αισχρό επιχείρημα του προέδρου των ΑΝΕΛ όπου παραλλήλισε την ομοφυλοφιλία με την κτηνοβασία και το έστρεψε, το πρόσφερε προς τους ΑΝΕΛ εφαρμόζοντας το.

Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι απευθύνθηκε στον κύριο Κατσίκη γιατί ήταν ο μόνος βουλευτής από τους ΑΝΕΛ στην αίθουσα εκείνη την στιγμή και του είπε ότι αν κάποιος γκέι συνευρεθεί μαζί σας ερωτικά με κοινή συναίνεση τότε με την λογική του κόμματος σας τότε με τη δική σας λογική θα πρέπει γκέι ή ο ένας από τους δύο να χαρακτηριστεί κτηνοβάτης;

Μόνο αν αντιστρέψεις ένα επιχείρημα σε κάποιον μπορεί να το καταλάβει υπογραμμίσω κύρος Αμυράς οποίες ωστόσο παραδέχτηκε ότι αντέδρασε υπερβολικά στην αντιπαράθεση με τον κύριο Κατσίκη.

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 22708 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.