Γυναίκα κατέληξε στο νοσοκομείο από επίθεση αδέσποτου σκύλου

Άλλο ένα περιστατικό με επίθεση αδέσποτου σκύλου συνέβη τις προηγούμενες ημέρες στην περιοχή του Αγ. Θωμά στην Πρέβεζα με αποτέλεσμα μια 69χρονη γυναίκα να μεταφερθεί και να νοσηλευτεί για 3 ημέρες στο Γ.Ν. Πρέβεζας.

Το περιστατικό συνέβη την Κυριακη 13/11 όταν η γυναίκα στην περιοχή του Αγίου Θωμά, ενώ κατευθυνόταν σε κατοικία φιλικού της προσώπου δέχθηκε ξαφνικά επίθεση από σκύλο ο οποίος τη δάγκωσε στην κνήμη του δεξιού της ποδιού. Η γυναίκα όταν κατάφερε να ξεφύγει πήγε σε γειτονική κατοικία αιμόφυρτη και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γ.Ν. Πρέβεζας όπου και νοσηλέυτηκε για 3 ημέρες καθώς το τράυμα ήταν εκτεταμένο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες της περιοχής, ο θηλυκός σκύλος που επιτέθηκε στη γυναίκα είχε προσφατη γέννα όποτε η σκυλίτσα ήταν επιθετική στην προσπάθειά της να προστατεύει τα κουτάβια της. Ωστόσο δεν είναι πρώτη φορά που έχουμε στην Πρέβεζα αντίστοιχο περιστατικό και ανοίγει το θέμα γιατί ένας αδέσποτος θηλυκός σκύλος βρίσκεται στο περιβάλλον μη στειρωμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 69χρονη θα κινηθεί νομικά απέναντι στο Δήμο που έχει υποχρέωση να κάνει ορθή διαχείριση των αδέσποτων ζώων, στειρώσεις κτλ.

dqgkvma2Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23961 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.