Για δεύτερη συνεχή χρονιά εκδίδεται φέτος ο ταξιδιωτικός χάρτης Epirus Riviera Guide!

Για δεύτερη συνεχή χρονιά  εκδίδεται φέτος ο ταξιδιωτικός χάρτης Epirus riviera guide, από τις εκδόσεις Fagotto books του Νίκου Θερμού.

Ο ταξιδιωτικός χάρτης Epirus riviera guide αναφέρεται σε όλη την ακτογραμμή του Ιονίου, από την Πρέβεζα  μέχρι και τα Σύβοτα Θεσπρωτίας. Περιλαμβάνει ένα κεντρικό  χάρτη  της Ηπείρου, δύο  χάρτες που αφορούν την πόλη της Πρέβεζας (έναν του Ιστορικού κέντρου και έναν της ευρύτερης πόλης) και δύο ακόμη χάρτες, για την Πάργα και τα Σύβοτα αντίστοιχα.

Σ’ αυτούς τους χάρτες παρέχεται κάθε πληροφορία που χρειάζεται ένας επισκέπτης της  περιοχής, σχετικά με τα καταλύματα, χώρους για φαγητό ,ποτό ή γλυκό, επιλεγμένα καταστήματα, αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία, σημεία ενδιαφέροντος, καθώς και δραστηριότητες που μπορεί να συμμετέχει κανείς επισκεπτόμενος τα παράλια του Ιονίου.

Το 2018 εκδόθηκε σε 20.000 αντίτυπα ενώ για το 2019 το τιράζ είναι 30.000 αντίτυπα, τα οποία και  διανέμονται δωρεάν σε διάφορα σημεία της ακτογραμμής του Ιονίου.

Υπεύθυνη marketing για τον Epirus riviera guide είναι η κυρία Ζάβρα Ευρυνόμη.Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3357 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.