Για ασφαλή οδήγηση, «Θέμος car service» !

Το συνεργείο αυτοκινήτων «Θέμος car service»  αναλαμβάνει το γενικό service του αυτοκινήτου σας γρήγορα και αξιόπιστα και έχει τη δυνατότητα να καλύπτει όλα τα μηχανικά προβλήματα του αυτοκινήτου σας άμεσα και αποτελεσματικά.

Το καταρτισμένο προσωπικό του συνεργείου «Θέμος car service»  είναι έτοιμο να δώσει τη σωστή λύση σε κάθε πρόβλημά σας, με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, γρήγορα και οικονομικά.
Η πολυετής εμπειρία του «Θέμος car service»  εξασφαλίζουν την άμεση και εγγυημένη εξυπηρέτησή σας, καθώς και την ασφάλεια στην οδήγησή σας.
Το συνεργείο «Θέμος car service» πραγματοποιεί  βελτιώσεις στην απόδοση του κινητήρα, ευθυγράμμιση, διάγνωση βλαβών, καθώς επίσης διαθέτει και φανοποιείο.

Κλείστε άμεσα το ραντεβού σας στο 2682041693 και το συνεργείο «Θέμος car service»  θα πραγματοποιήσει το γενικό service του αυτοκινήτου σας με επαγγελματισμό και συνέπεια.

«Θέμος car service»  

Βιπε Πρέβεζας

Υπεύθυνος: Θέμος Βαγγέλης

Τηλ: 2682041693Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3062 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.