Γεράσιμος Αραβανής στον Prisma 91,6: Στόχος της κίνησης “διΕΕξοδος” είναι να υπάρξει μια δυναμική στο θέμα εξόδου από την Ε.Ε

Το μέλος της Τοπικής Επιτροπής της κίνησης «ΔιΕΕξοδος- Πρωτοβουλία Αγώνα για την αποδέσμευση από την ΕΕ», Γεράσιμος Αραβανής, μίλησε στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6 για τον σκοπό της και τις μελλοντικές πρωτοβουλίες.
Όπως ανέφερε η χώρα περνάει μια τραγική περίοδο, με τραγικά προβλήματα, απανωτά Μνημόνια, η χώρα κυριολεκτικά έχει απολέσει την Εθνική της Κυριαρχία, σέρνεται πίσω από τον έναν και τον άλλον, λέγοντας ότι υπάρχει ένα κεντρικό πρόβλημα.
Η ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση επιδείνωσε όλα τα προβλήματα που είχε και οδήγησε την χώρα μέχρι εδώ.
Αυτό το πρόβλημα πρέπει να τεθεί, να συνειδητοποιηθεί καλύτερα, αν και το μεγαλύτερο μέρος της Ελληνικής Κοινωνίας το έχει αντιληφθεί έστω και με μια ασάφεια και να τεθείς σε συζήτηση και δράση.
Όπως διαπίστωσε, δυστυχώς τα τελευταία χρόνια πήγε πίσω σε αυτό το θέμα, καθώς κυριάρχησε η λογική των κυρίαρχων δυνάμεων ότι η Ε.Ε είναι ένα απάνεμο λιμάνι.
Όσον αφορά τον στόχο της κίνησης δεν είναι η κάθοδος στις εκλογές όποτε αυτές και αν γίνουν, καθώς αυτή είναι μια συζήτηση που ξεκίνησε μεταξύ προσώπων. Σε κάθε πόλη δημιουργούνται κινήσεις και όλο αυτό θα ολοκληρωθεί με μια ιδρυτική σύσκεψη στην Αθήνα.
Η κίνηση έχει στόχο να ζυμώσει και να υπάρξει μια δυναμική στο θέμα της εξόδου της Ε.Ε, με τον καθένα να κρατά την αυτοτέλεια του πολιτικού χώρου που ανήκει.Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 24022 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.