Γ. Βασιλειάδης: «Η Περιφέρεια Ηπείρου και κυρίως ο Ν. Πρέβεζας στερείται βασικών υποδομών» – Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού. (vid)

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 18:00 στην Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης ο Υφυπουργός  Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γεώργιος Βασιλειάδης όπου από το πρωί βρίσκεται στην πόλη της Πρέβεζας και συνομιλεί με φορείς της πόλης, όπως μπορείτε να δείτε και ΕΔΩ.

Στην συνέντευξη τύπου ο Υφυπουργός  συνοδεύονταν από τον Βουλευτή Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κώστα Μπάρκα αλλά και τον κ. Δημήτρη Παπαδήμο από την Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας.

Στη συνέντευξη παρευρέθηκαν τα τοπικά ΜΜΕ της πόλης όπου έθεσαν ερωτήσεις για τον τοπικό Αθλητισμό και τις εγκαταστάσεις του με τον κ. Βασιλειάδη να τονίζει ότι βασικά προβλήματα που ταλανίζουν τις αθλητικές υποδομές της περιοχής θα δρομολογηθούν στο επόμενο διάστημα. Μιλάμε για βασικά προβλήματα και δεν μιλάμε  για τα μεγάλα προβλήματα που έχει ο Νομός αλλά και  η Περιφέρεια Ηπείρου και νομίζω ότι η Περιφέρεια Ηπείρου και ο Ν. Πρέβεζας στερεί βασικών υποδομών και νομίζω ότι πολύ σύντομα θα μπορέσουμε να εξαγγείλουμε ορισμένα έργα και στον Δήμο Πρέβεζας και στον Δήμο Πάργας.

Στη συνέχεια τέθηκε το θέμα του Κολυμβητηρίου Πρέβεζας αλλά και ότι πρέπει να αρχίσει και το πρόγραμμα των σχολείων  με τον κ. Βασιλειάδη να τονίζει ότι απ’ ότι διαβεβαιώθηκε από τις Δημοτικές αρχές και τον Δήμαρχο θα προλάβουν το πρόγραμμα. Από κεί και μετά αυτό που αποφασίσαμε με την πολιτεία είναι ότι είναι σε πάρα πολύ κακή κατάσταση και έχουμε συνεργασία και με την Περιφέρεια Ηπείρου όπου θα γίνουν καίριες παρεμβάσεις για να μπορέσουμε να έχουμε μια αξιοπρεπή εγκατάσταση για τα παιδιά αλλά και τον κόσμο της περιοχής. Ανανεώσαμε το ραντεβού μας στην Αθήνα σε δεκαπέντε ημέρες και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και υπάρχει βούληση από όλες τις πλευρές.

Αργότερα στην συνέντευξη τύπου τέθηκαν θέματα για τον αθλητισμό αλλά και για την αξιολόγηση όπου αναμένεται.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο ολόκληρη την συνέντευξη τύπου.

 

Φωτορεπορτάζ: Βασίλης ΚούρκουλαςΒασίλης Κούρκουλας
About Βασίλης Κούρκουλας 2034 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.