Φθάνουν στην Πρέβεζα για το Κομιτάτο, από Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Γιάννενα

Η φήμη του μεγαλύτερου Καρναβαλιού σε Ήπειρο και Αιτωλοακαρνανία τόσο από πλευράς εκδηλώσεων όσο και συμμετοχών, που διοργανώνει στην Πρέβεζα, το Καρναβαλικό Κομιτάτο, είναι το κίνητρο και το ερέθισμα, για ταξιδιωτικά γραφεία, να προγραμματίσουν εκδρομές κυρίως για την ημέρα διεξαγωγής της μεγάλης με άρματα παρέλασης, που πραγματοποιείται το Σάββατο 12 Μαρτίου.

Παρέλαση που ξεκινά από τη Λεωφόρο Ειρήνης, συνεχίζει στην οδό Καρυωτάκη και έχει κατάληξη, την παραλιακή οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στην Πρέβεζα. Προς αυτή την κατεύθυνση, ήδη από την Καστοριά, θα υπάρχουν εκπρόσωποι σε Καρναβαλικό γκρουπ του Κομιτάτου, ταξιδιωτικά γραφεία από Θεσσαλονίκη και Καβάλα, προγραμματίζουν εκδρομές και έχουν ενημερωθεί για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Σε ότι αφορά, την Καβάλα, ο Πρεβεζάνος Σπύρος Παπαλόλης που δραστηριοποιείται με τα ταξιδιωτικό γραφείο εκδήλωσε ενδιαφέρον (Σπύρο σας περιμένουμε), ενώ από τα Γιάννενα, με πρωτοβουλία φοιτητών (ο Αντρέας, ο Κώστας και τα άλλα παιδιά ετοιμάζονται) αλλά και εκπροσώπων συλλόγων των Ιωαννίνων, θα δοθεί στη δημοσιότητα πρόγραμμα συμμετοχής στην αυθημερόν εκδρομή από τα Γιάννενα στην Πρέβεζα και συμμετοχή στην μεγάλη με άρματα παρέλαση.

Δηλαδή το κάλεσμα σε πολίτες των Ιωαννίνων και φοιτητές που σπουδάζουν στην Πρέβεζα, θα είναι φορέστε μια αποκριάτικη στολή (ο καθένας της αρεσκείας τους) και πάμε αυθημερόν στην Πρέβεζα, το Σάββατο 12 Μαρτίου, να παρελάσουμε σε ένα από τα μεγαλύτερα Καρναβάλια της χώρας, αλλά και να διασκεδάσουμε, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και να επιστρέψουμε στα Γιάννενα. Υπάρχει ενδιαφέρον σε όλη την Ελλάδα, για τις εκδηλώσεις του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας και φέτος, γεγονός που φανερώνει πολλά από τα πολλαπλά οφέλη, που αποκομίζει η περιοχή του νομού Πρέβεζας.

Το καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, καλωσορίζει όλο τον κόσμο που προγραμματίζει αποκριάτικα γκρουπ, αλλά και εκδρομές στην Πρέβεζα, για την παρέλασή του και εύχεται σε όλο τον κόσμο, καλή αποκριά και καλή διασκέδαση!

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 22015 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.