Φροντιστήριο «Πυθαγόρας» …για εγγυημένη επιτυχία!

Το  φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης  «Πυθαγόρας»  σας καλωσορίζει στο νέο χώρο του και σας περιμένει για εγγραφές στα θερινά μαθήματα (θεωρητικά και θετικά) , καθώς και για προετοιμασία Γ’ Λυκείου.

Οι καθηγητές του φροντιστηρίου, μέσα από την πολυετή εμπειρία τους , χρησιμοποιούν  σύγχρονους μεθόδους  διδασκαλίας για την καλύτερη κατανόηση των διαφόρων εννοιών και βρίσκονται δίπλα σε κάθε μαθητή για να τον συμβουλέψουν σε θέματα που τον απασχολούν.

Σε κάθε σχολική χρονιά διενεργούν διαγνωστικά τεστ με σκοπό τη δημιουργία μικρών ομοιόμορφων τμημάτων, ώστε να επιτευχθεί η γρήγορη εξέλιξη των μαθητών.

Το φροντιστήριο «Πυθαγόρας» προετοιμάζει τους μαθητές σε όλα τα μαθήματα, όλων των κατευθύνσεων:  Θεωρητικά( Έκθεση, Λογοτεχνία, Αρχαία και Ιστορία, Κοινωνιολογία για την Γ’ Λυκείου) και  Θετικά  (Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία, Βιολογία)

Ο ιδιοκτήτης κύριος Κωνσταντίνος Μακρής και οι καθηγητές  του φροντιστηρίου «Πυθαγόρας»  επικροτούν τους μαθητικούς διαγωνισμούς  και γι’ αυτό προετοιμάζουν Δωρεάν τους μαθητές τους γι αυτό το σκοπό!

Ο κ. Κωνσταντίνος Μακρής είναι απόφοιτος του τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και κατέχει Μεταπτυχιακό στη Φυσική της Φωτονικής και της επιστήμης των υλικών. Έχει εργαστεί σε φροντιστήρια μέσης και ανώτατης εκπαίδευσης καθώς και στην προγύμναση μαθητών με ιδιαίτερα μαθήματα.

 

Φροντιστήριο Μ.Ε «Πυθαγόρας»

Δωδώνης 37 ( 1ος όροφος ) Πρέβεζα

(παλιά αστυνομία – έναντι ACS)

Τηλ: 26820 61577 /  6951755340 /  6983925924

Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 2033 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.