Φόρος στον καφέ: Ξεχάστε και την τελευταία καθημερινή μας απόλαυση! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Είναι η τελευταία απόλαυση και των νέων και των μεγαλύτερων και πάμε να τους την κόψουμε κι αυτή».

Με το σχόλιο αυτό, ακόμη ένας τηλεοπτικός σταθμός, το Kontra Channel, επεσήμανε την επικείμενη φορολογική αδικία από 1/1/2017, όταν και αναμένεται να επιβληθεί νέος φόρος κατανάλωσης στον καφέ.

Έχουν προηγηθεί τις τελευταίες εβδομάδες τα περισσότερα πανελλήνια και τοπικά τηλεοπτικά μέσα, όπως ο Alpha, το Star, ο SKAI, αλλά και πολλά μεγάλα περιφερειακά κανάλια. 

Όπως τονίζεται, ο ελληνικός και ο στιγμιαίος καφές αναμένεται να αυξήσουν την τιμή τους στο ράφι έως και 30%, ενώ στα νησιά, στα οποία καταργείται ο μειωμένος ΦΠΑ, η επιβάρυνση θα είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Από τη μία οι καταναλωτές και κυρίως οι πλέον αδύναμες κοινωνικές ομάδες και από την άλλη πάνω από 1.000 επιχειρήσεις -οι περισσότερες οικογενειακές- και 200.000 εργαζόμενοι επηρεάζονται από την επικείμενη επιβολή του νέου φόρου.

Δείτε το πλέον πρόσφατο ρεπορτάζ στο παρακάτω σύντομο βίντεο το οποίο και ανέβασε στο Youtube ο δημοσιογράφος Χάρης Λαζαρόπουλος, ο οποίος συμμετείχε στο αντίστοιχο πάνελ σχολιασμού του θέματος:Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 24007 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.