Ευχές της ΕΛΜΕ Πρέβεζας στους μαθητές για τις πανελλήνιες

Μια δύσκολη χρονιά για μαθητές και εκπαιδευτικούς, που σημαδεύτηκε από την πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση του κορονοϊού, τελειώνει.

Η κρίση αυτή επηρέασε σε μεγάλο βαθμό τη λειτουργία του σχολείου και συνολικά την εκπαιδευτική διαδικασία, με τους εκπαιδευτικούς όμως να στέκονται αρωγοί στην προσπάθεια των μαθητών.

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Πρέβεζας και το σύνολο των καθηγητών και καθηγητριών του νομού μας εύχονται στους μαθητές και στις μαθήτριες, που θα συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις καλή επιτυχία. Στο τέλος μιας μακρόχρονης πορείας θα διεκδικήσετε το μέλλον, που ο καθένας και η καθεμία από εσάς ονειρεύεται.

Σ’ αυτήν τη δοκιμασία, που διεξάγεται σε δύσκολες συνθήκες, οι σκέψεις όλων μας θα σας συνοδεύουν και είμαστε βέβαιοι, ότι έχοντας πίστη στις δυνάμεις σας και παραμένοντας ήρεμοι και αισιόδοξοι θα καταφέρετε ό,τι ποθείτε.

Ο Πρόεδρος                                                                    Ο Γ. Γραμματέας

Λελοβίτης Παναγιώτης                                                Τσεκούρας ΠέτροςΜιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3409 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.