Ευχαριστήριο της Οικογένειας Καζάκου προς το προσωπικό της παθολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Πρέβεζας


Η οικογένειά μου και εγώ, θέλουμε να εκφράσουμε και δημόσια την ευγνωμοσύνη μας με τις ευχαριστίες μας, σε όλο το προσωπικό της παθολογικής κλινικής του Νοσοκομείου μας.

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του αγαπημένου μας προσώπου, διαπιστώσαμε ότι η επιστημονική τους κατάρτιση και η συμπεριφορά τους, σε όλους τους νοσηλευόμενους, υπήρξε άψογη και κυρίως ανθρώπινη.

Αυτή η ανθρώπινη συμπεριφορά τους, είναι το καλύτερο «φάρμακο» για τους ασθενείς και τους συνοδούς τους και κάνει το επάγγελμά τους πραγματικό λειτούργημα. Αν υπήρχε περισσότερο ανθρώπινο δυναμικό θα είχαν υπερβεί και το καλύτερο από τα διαφημιζόμενα δημόσια και ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα.

Είναι χρέος όμως της πολιτείας, αλλά αποτελεί και ένα μήνυμα, ότι πρέπει να στελεχώσει το Νοσοκομείο με περισσότερο νοσηλευτικό προσωπικό όλων των βαθμίδων και να το στηρίξει οικονομικά σε επιπλέον υλικοτεχνική υποδομή, γιατί όσοι συμπολίτες περνάμε κατά διαστήματα από τους θαλάμους του καταλήγουμε στη σκέψη: «ευτυχώς που υπάρχει».

Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τον Διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής κο Γιάννη Μπαΐλη, τις δύο επιμελήτριες κα Τζίμα και κα Κώτη, τους ειδικευόμενους γιατρούς, όλους τους νοσηλευτές, το βοηθητικό προσωπικό όπως και το προσωπικό των απασχολούμενων στα συνεργεία.

Πρέβεζα 3/9/2018
Παρθενία Καζάκου

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 22708 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.