Ευχαριστήριο για τη δωρεά βιβλίων και ψηφιακών δίσκων προς τη Δημοτική Βιβλιοθήκη

Το Τμήμα Πολιτισμού Δήμου Πρέβεζας και η Δημοτική του Βιβλιοθήκη, ευχαριστούν θερμά την κα Βασιλική Κάτσενου-Ραβανού, για την προσφορά στη μνήμη του συζύγου της Ιωάννη Ραβανού, δεκάδων βιβλίων, όπως επίσης και 76 (CD) Κλασικής Μουσικής από την προσωπική της βιβλιοθήκη, για τον εμπλουτισμό των συλλογών της Βιβλιοθήκης.

Τα βιβλία γενικού περιεχομένου που ανήκουν κυρίως στην κατηγορία των κοινωνικών επιστημών, της φιλοσοφίας και της Λογοτεχνίας που μας προσέφερε η κα Κάτσενου-Ραβανού, ξεχωριστά από άποψη θεματολογίας και περιεχομένου, μετά τη βιβλιοθηκονομική τους επεξεργασία θα είναι στη διάθεση των μελών και των αναγνωστών.

Η συλλογή των CD της Κλασικής Μουσικής θα αποτελέσει ένα σημαντικό υπόβαθρο, σε συνδυασμό με τα CD και DVD Κλασικής και Λαϊκής Μουσικής που διαθέτει η Βιβλιοθήκη, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ξεχωριστό Μουσικό Τμήμα στη Βιβλιοθήκη.Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23926 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.