Ευχαριστήρια επιστολή για την συμπαράσταση στο πένθος της απώλειας του Βασιλείου Καραβίδα


Ιδιαιτέρως και ευσεβάστως ευχαριστούμε από καρδιάς όλους και τον καθένα ξεχωριστά για την τιμή που μας κάνατε να μας απευθύνετε πληθώρα συλλυπητηρίων μηνυμάτων, συμπαράστασης και συμπόνοιας στην μεγάλη δυστυχία που βιώσαμε και βιώνουμε από τον θάνατο του λατρεμένου μας Βασιλείου Καραβίδα. Παρά την υποχρεωτική σας απουσία, σταθήκατε δίπλα μας. Σταθήκατε και στέκεστε δίπλα μας με τα γλυκά σας λόγια, την σκέψη σας, την αγάπη σας, τα τηλεφωνήματά σας, τα συλλυπητήρια μηνύματά σας. Μας συμπαραστέκεστε και εξακολουθείτε – έως και την ώρα τούτη – να συμπαρίστασθε στο βαρύτατο πένθος για την απώλεια του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού Βασιλείου Καραβίδα. Όλες σας οι ευχές είναι μεγάλη παρηγορία στην ψυχή μας.

Ο πολυαγαπημένος μας πατέρας και σύζυγος άφησε παρακαταθήκη του σε εμάς την αγάπη του για την ζωή, την οικογένειά του, τους συνανθρώπους του, τους συναδέλφους του, την εργατικότητά του και την μαχητικότητά του, τη διαρκή και άοκνη αφοσίωση του για ανιδιοτελή προσφορά στην δικαιοσύνη, που με ευλαβικότητα υπηρέτησε επί 43 συναπτά έτη.

Θα θυμόμαστε πάντοτε την μεγαλοσύνη της καρδιάς του, την γενναιοδωρία της ψυχής του, την αφοσίωση στις αρχές και τις αξίες του, την ακάματο προσφορά του στους συμπολίτες του, που τόσο τιμούσε και σεβόταν.

Με τις θερμότερες ευχαριστίες μας για την συμπαράστασή σας στο πένθος μας, σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλό Πάσχα με υγεία, αγάπη και αναστάσιμη αισιοδοξία.

Η οικογένειαΜιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3058 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.