Ευχαριστήρια επιστολή Γ.Μπούρη προς τον Δήμαρχο και το Δ.Σ Δήμου Πρέβεζας


κ. Δήμαρχε , κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Πρέβεζας,

 

Με την παρούσα επιστολή αναφερόμαστε στα πολύ σοβαρά προβλήματα που έχουν προκληθεί στις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες από τα περιοριστικά μέτρα με αποτέλεσμα την αναστολή των εργασιών στο σύνολό τους.

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας καταβάλλει σημαντικές προσπάθειες με εισηγήσεις του προς την πολιτεία, όπως θεσμικά προβλέπεται, για τη λήψη μέτρων στήριξης και διατήρησης της βιωσιμότητας για την επόμενη ημέρα.

Στο πλαίσιο αυτό απευθυνθήκαμε με το υπ’ αριθμό 370/17-03-2020 αίτημά μας προς το Δήμο Πρέβεζας για λήψη μέτρων ανακούφισης των επιχειρήσεων από την πλευρά σας.  Με ιδιαίτερη ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πρέβεζας, σύμφωνα με την οποία ψηφίστηκε ομόφωνα η απαλλαγή δημοτικών τελών καθαριότητας και φωτισμού, καθώς και η απαλλαγή αναλογούντων τελών κοινόχρηστων χώρων  που αφορά τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Πρέβεζας.

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου και εγώ προσωπικά σας ευχαριστώ για την απόφασή σας, η οποία φανερώνει έμπρακτα το ενδιαφέρον σας για τον επιχειρηματικό κόσμο του Δήμου Πρέβεζας.

Σας ευχόμαστε από καρδιάς το φετινό Πάσχα, το οποίο βιώνουμε όλοι διαφορετικά, να φέρει υγεία και να μας βρεί όλους ενομένους σε προσωπικό αλλά και εθνικό επίπεδο.  Είναι ανάγκη , αλλά και καθήκον μας περισσότερο από ποτέ να στηρίξουμε την τοπική οικονομία και παραγωγή, ώστε να δώσουμε ένα δυνατό και αισιόδοξο μήνυμα .

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας

                                                                  Ιωάννης ΜπούρηςΜιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3098 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.