Ετοιμάζονται τα καταστήματα της πόλης για να δεχθούν τους καλοκαιρινούς επισκέπτες – Ο Σπύρος Κόκκαλης στον Prisma

Σύσκεψη με θέμα: «Καθαριότητα και άλλα ζητήματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία της πόλης ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου», πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας, παρουσία του αρμόδιου Αντιδημάρχου Παύλου Σαραμπασίνα και του προεδρείου του Συλλόγου Καφεπολών-Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Πρέβεζας.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ Σπύρος Κόκκαλης μίλησε στο πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6 και σημείωσε ότι και οι καταστηματάρχες πρέπει «Να σεβόμαστε αυτούς που μαζεύουν τα σκουπίδια» σημειώνοντας ότι η καθαριότητα του ιστορικού κέντρου είναι ευθύνη όλων. Παράλληλα αναφέρθηκε στη λειτουργία και τη συνεργασία με το δήμο σε σχέση με τους κάδους αλλά και την ανακύκλωση που καλό είναι όλοι να την προωθήσουν.

Σε σχέση με την κίνηση ο κ Κόκκαλης εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι φέτος το καλοκαίρι η Πρέβεζα θα προσελκύσει αρκετούς τουρίστες ενώ αναφέρθηκε και στις αυξήσεις στη φορολογία και το ΦΠΑ τονίζοντας ότι μπορεί να φαίνεται μικρό το ποσοστό που απορροφούν ούτως ή άλλως τα καταστήματα ωστόσο συγκεντρωτικά είναι ένα υπολογίσιμο ποσό.

Ακούστε το απόσπασμα:

 Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23968 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.